Wednesday, August 19, 2009

Me and Chenta Hati

(huh! miss dier so much!..dah 5 bln x jumpe..)

Selamat Hari Ulangtahun (..err mebi i shud say 'ulangbulan' instead of 'ulangtahun'..)yang ke Setahun 7 Bulan..ngeee..me n chenta hati memang mengingati hari ni setiap bulan..setiap 19hb memang akan saling wish antara satu sama lain..

Cuma hari ni, me betul2 lupa..em, salah amy ke? em mebi sejak sebulan lepas me dh set kat pala cam ni "takmo dah ingat2 lg 19hb ni..bukannye dier ingat pun..kite je la yg ingat sowang2"..huhuhu ni kes kecik ati last month la nih..ape pon hopefully, hubungan kami akan masih boleh brtahan..

My chenta hati ni bukanlah seorang yg sagat sensitif pada perkara2 cenggini (em, hampir semua lelaki x berape nk sensitip pd perkara2 kecik cenggini)..tp rasenye chenta hati me ni mcm dh tahap x sensitip lansung..tp me tak taulah dier ni sebenarnye xmo express his feeling or memang xde perasaan langsong..well, terus terang me katakan, me kecik ati bila dier tidak mengingati hari2 istimewa camni..sedih..tp me dah memilih untuk bersama dier..maknanya me kene terima la cara dia kut..kut la..

Wat masa ni me cuma layankan aje la..tp serius me xleh nk bayangkan apa2 utk masa hadapan..adakah dgn dier amy akhiri zaman bujang..bila kami merancang akan kahwin..sume itu suda amy buang jauh2 dr kepala amy.suatu mase dulu kami pernah beriya2 merancang itu dan ini..tp mase tu kami tidak berjauhan..me d kelana jaya..dier di shah alam..tapi sekarang keadaan sudah jauh berbeza..me di sabah dan dier masih d shah alam..segalanya sudah semakin sukar untuk di ramal.anything cud happen..apatah lagi skang ni masalah kami adalah communication breakdown...

sudahla berjauhan..dia bukan seorang yg kerap menghubungi me..dia bukan seorang yg suka bergayut..tidak juga bersms..jadi.....??? emm..me dlm dilemma..utk keadaan skrg, bukankah hanya itu alternative yg ada utk eratkan hubungan? mula2 me agak memberontak dgn cara dier..dier tanya apa patut dier lakukan..me cakap yg kita perlu selalu berhubung sbb kita dah x boleh nk berjumpa..tp, hasilnya tetap sama..

me malas nk bertengkar.me malas nk minta itu dan ini.me malas nk tekanan sorang2.jadinya me ikut sahaja rentaknye..no calls..no smses..xmo dh sibuk2 bersms..or calling2..as you wish my dear..

Hati amy kosong.

Hati amy kering.

Hati amy tiada rasa.

Sampai bila?...amy tiada jawapan tu..


Not as cheers as yesterday,
AmySue






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...