Saturday, August 8, 2009

My weekend..

Huh!..watta hot saturday evening..mandi peloh aku dr tadi..pe lagi muke pon memang stok leh goreng ikan arr..kekeke..
Di hari sabtu ni..aktiviti aku juzt basoh baju yg dh 2 minggu x basoh (hahahah! memang malas tahap gaban!..sib beik byk baju kurung nk pakai utk gi keje)..tp dh settle dah tadi..pastu siang ikan yg baaanyak gile..ekceli ikan tu kecik2..so memang nak nanges ah abiskan siang ikan tu..tp x kesah ar..koz kami sekuarge memang suka mam ikan kecik2..sedapp! after mam...aku pn x tau nk wat pe...nk layan tv macam malas..layan tenet pun malas..so aku layan perasaan la kat lam bilik sambil dgr radio..ngah syok2 ngelamun...henpon aku lak munyik..heran skit..pasal aku nye henpon memang teramatla jarang owang kol..de bf pon tetap sunyi gak henpon aku nih..koz my bf nih bukan jenis yg suke bgayut..
emmm skali tgk..owh my student rupenye..ngeee nak ngadu pasal bf la tu...beselaaa...aku kt skool tu dh jadi tempat students nk share citer percintaan pulak..aku lak memang jenis xde hal..laaayyyaaannnn je...tu yg kesukaan dak2 nih...adooiiyaii..nk wat pe ni..bosan..hahahah paper exam budak de belambak lagi kat bilik tu x abis tande lgi...malasssss yg amat...dah la paaaanasssss giler skang ni...
Yes! lagi 2 weeks aku nk fly ke kl...ngeee meet my sayang le...dah la ngam pose lak tu...takpe la..dah time tu je ade cuti..ape2 pun selain meet my sayang i'm aiming megasale laaa..apa lagi..let's go shopppingg!


Cheers,
AmySue

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...