Tuesday, September 29, 2009

Me dan dia

video

Ngee(sengih sengal)..terserempak ngn khazanah alam ni.Xdelah khazanah sgt..kire baru lg ni..kire2 setaun 5 bulan yg lepas..Incik Jamil iaitu merangkap kekaseh hati me telah bersusah payah wat vid nih..ketara ke'amatur'an beliau..anda kena klik ar lau nk tgk n kalau nk rase nyampah ngn kitowang (mcm ko je kan de kapel amy oiii!)..huhuhu..tp lau dh klik kene off la playlist me kat sebelah tu..kang jd lagu pe ntah dh becampo2..Namun me sgt2 appreciate usaha murni beliau itu kerana mase beliau selesai transfer vid ni ke lappy me, hampir berbulan2 me asik senyom kebahagiaan dan video ini mampu membuatkan member2 lein jeles..hohoh..me hanya senyom bangge je koz kekaseh hati me sgt2 romentik (kononla kan?)

Sebagai background video ni beliau telah memilih lagu2 "berhantu" kitowang iaitu 11 januari (tingin sgt nk tuko jd 19 january :P ).tercipta untukku n sempurna...segala pics yg terpapar itu adalah koleksi kitowang time deting selama 3 bulan (br 3 bln jd kapel maunye tak romentik kan??trase dunia kami yg punyaaa)..abes beliau masukkan lam vid itu..x kire sisi mane pon wajah kami..terselit jua wajah2 budget comel kitowang juga ekspresi gediks me n beliau.

Apepon me sgt merindui saat2 mesra me n beliau..sedey! skang dah x duk dekat..winduuu siot nk kuar deting ngn beliau..

"Ya Allah andai dia jodohku, kau dekatkan lah hati kami berdua..andai dia bukan jodohku, kau tunjukkan lah jalan yg terbaik untuk kami..aminn"

Cheers,

Amysue

2 comments:

Erina Asmawani said...

aww..sweeeeeeetnya korang~
moga bahagia selamanya & cpat2 temu jodoh ;)

dk-mie said...

Ngeee..:P doulu2 terase la sweetnye..skang ni susah sket..duk jauh ena..ssh dh nk deting.tak feel lau deting lam tepon..previous pnye deting mase me g kl ri tu..next deting 16/09 nih..next2 deting awl bulan 12..next3 deting lg bulan 3..punye la terseksa jiwa ragaku ena!!..yep doakan kami ye..aminnnnnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...