Thursday, October 22, 2009

Macam longkang!

Amy memang nk menaip.
Ada banyak citer nk kongsi.
Ah! tapi malas convert idea tu dlm bentuk penulisan.
Kalau la tepi kepala me ni ada USB port kan bagus.
Boleh transfer je ke laptop..huuu
Amy mahu citer pasal my last weekend.
Weekend yg hepi n kopak bersama kekaseh hati.
Kami ada capture baaaanyak gambar2.
Tapi bukan hari ni nk citer.
Sebab takde mood hepi.
Nak citer pasal weekend tu kene ada mood hepi
Baru best!
Yang amy nk kongsi adalah cerita hari ini.
Sangat tensen dengan guru2 veteran d skool amy
Mereka slumber umpat me kt belakang
wah!!! memang nk carik gadoh kan?
Potpetpotpet.."kelas c Army yang bising tu.."
"Dia x masok kelas..tu lepak kantin"
"EEeee..suka hati x masok kelas"..bla..bla..
OOOOOOOOOiiiiiiiiiiiiii $#%@!
jangan mein ckp belakang je eh kalau x tau crita sebenar
Berani sgt ckp depan maaa!
Seniority doesnt mean u're always right!
Macam %$#@* mulut tu..
Lagi %$#@* dr longkang!
Dah tukar jadual me..
pastu dah confirm jadual waktu baru berkuatkuasa ari rabu (21.10.09)
boley pulak kan x inform ngn guru lein pasal perubahan tu.
Hasilnye kelas itu sgt bising okey!
me tak masok
guru yg dh amik masa tu pn x masok
bila tanya ketua kelas
kompem cakap masa tu masa me
Free2 kene sound time meeting smlm
huuu tp sowie i x terasa
wat muke bodo
dorang tambah sakit ati
Pagi ni br tau
rupenye semalam kat meeting tu
di tujukan khas utk SAYA
Tahu melalui umpatan owang
sangat mulia dan terpuji bukan perangai pendidik di sekolah ini?
Ini adalah kali kedua saya di "sound" dan di"cakap2" belakang
Kalau profesional mari dtg dan bersemuka dgn saya.
Bengang Tahap Cipan!
Amysue

1 comment:

Erina Asmawani said...

Sabar je lah amy, ena pun kekadang pelik, kekadang makcik2 ni mulut dorang lagi laser menyengat2 dari org muda kan?? Pastu siap kutuk mengutuk lagi..Tak paham..tak paham. Bukan patutnya yg tua bagi contoh yg baik tuk golongan muda ke?? Hmm..sabar banyak2 k. Senyum ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...