Saturday, November 7, 2009

Broken heart part 2: Self-evaluation

..Bitter heart, my bitter heart is gettin' just a little fragile..
Huh! entry untuk beberape ari/minggu **tertakluk kepada keadaan hati saya** kemungkinan berbaur ala2 broken heart gitu..takde serious bebenor..kamu2 sumer just think positive okay. Ngee sy tidak memaksa anda2 semua untuk layan sekali ke'brokenheart'an saya ni..tp kalo nk join rase skali pe salahnye..muehahahaha! **gelak memakse diri hepi**

Haaaape yg buatkan ko emo2 sgt 2,3 menjak ni amy oooiii..haaaaaku bosan tau tak bace entri ko yg ala2 ni .Huuuuu sile abaikan dialog yang mane ntah datangnye tu..Saya berhalusinasi kut??? ** okey tu tande2nye ko macam dh krek darling**

Siyes saya taktau nk share ngn sape ke'brokenheart'an saya nih..mana mungkin saya publish di sini cerita dalaman itu..n sebenarnye adalah tindakan yg macam bodoh kalau sy sendiri meluahkan rasa sy ni pada yang berkenaan itu.sgt tidak rasional tindakan itu..**err okay saya perasan terlalu bnyk perkataan 'itu' saya gunakan..huhuh**

Harapan saya, saya mencarik ape punce kesewelan saya di fasa pertapaan ini..n yang berkenaan juga harap turut sama mencari punca yg menyumbang kepada kesewelan saya ni..Tolonglaaa...tolongla..tolongla..kamu yang berkenaan bantu sekali..kalau idak, akan ia pasti akan memberi kesan negatif pada blog saya **ceh! tetibe kan??**

p/s: walaupun saya mcm nk bg entri ni tak terlalu emo..sbnrnye saya serius mtk yang berkenaan menilai diri sendiri sama seperti saya menilai diri saya..plsss..tolong (utk kamu yang berkenaan sekiranya kamu baca entri ini)


Amysue




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...