Wednesday, November 25, 2009

Gelang dan rantai kristal

Sebelum saya nak fly ke kl **tak sudah2 asik cakap nak fly ke kl..nak fly ke kl..fly ajer laaa** sempat amik pic gelang/rantai mutiara ni..

Rantai mutiara...kaler dalam pic tu adalah kaler pink yer adik2..maklum le saya kan penggemar kamere enset cap ayam betina..

Kepanjang rantai yang dalam pic itu adalah sesuai untuk orang2 yang bertudung..kerana ianya panjang ye..ngeee ntah lupe lak nak ukur..tapi selalu kalo pelanggan nak oder dorang sendiri bagitau berapa panjang yang dowang nak.takot saya sesuke hati lak nak bagi panjang sampai ke lutut..huuuuu




Gelang di atas adalah gelang kristal..mostly saya pakai kristal gred 2..ada gak kristal gred 1 (swarovski). Kristal gred 2 untuk gelang harganya RM 15..dan kalau pakai gred 1 boleh mencecah hingga ke RM45 seutas.


PT005 -kristal campo mutiara

PT006- kristal campo cat eye stone


Gelang di atas ni juga menggunakan kristal gred 2..ada 2 pattern yer dalam pic tu.Harga RM 30..tapi kalo pakai krital gred satu harga mencecah RM100++



p/s: untuk semua produk di atas, anda boleh request yer nak kaler ape campo kaler ape..begitu juga saiznye..info lebih lanjut bleh kontek saya. Psst!..ada owang tanye..kenapa kistel yang i jual macam murah..ekceli saya jual mengikut harga kristal di sabah..harga kristal di sabah memang agak murah dan sangat senang di dapati..begitu juga dengan mutiara.Sekian

Cara nak order:
1) Pilih item yang anda nak..amik code keronsang tersebut.
2) Email saya
amysueraya@hotmail.com dan sertakan butiran seperti:
- Nama dan alamat
- No telefon
- Code item yang anda nak beserta kuantitinya
3) Tunggu confirmation email dari saya.
4) Buat pembayaran (acc. no akan saya nyatakan dalam confirmation email)
5) Tunggu barang sampai!
Kalo macam malas nak leceh2 oder pakai email..bley la sms saya..sms saje..takyah susah2 call..0198302058

Cheers,
Amysue


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...