Wednesday, November 4, 2009

Ngintam ta' iyo..




Aaaaaaaaa(sound kasi sengauu skit )..saya nk merengek boley??? tajok entry macam x berape paham kan?? tajuk tu maksudnye "rindu kat dier" dlm bahasa bajau **iye saya adalah mix bajau+brunei+kadazan**huuuu windu la ngn kekaseh hati saya..di malam yg maseh mude cenggini terwindu tahap gaban lak ngn beliau..

sy mesej beliau..


sms me: mwah! Abg watpe? Syg tetibe windu giler ngn abg..

sms dier: Mwah! abg mein manager je ni.Alala..ciannye my sayang.abg pn la syg.terase sunyi la takde u.windu sgt2 jgk kat u..


ngah mein manager rupenye..duh! malas ar nk kaco dier ngh feelng mein manager..baru nk meluah2 manje ngn dier..takpe ar..ces! saya memang sensitip 2,3 ari ni..bulan tgh mengambang okey..tu yg mood tak berape nk centre..owh! semalam bulan memang tgh mengambang penoh..lawa! terang! tp cam takot kan??? cam seram2 puloks..huhuhuh



**nanesss...saya sakit pewot**


entri yg mcm x berape nk centre mcm tuan punya blog skang ni,

Amysue

2 comments:

Erina Asmawani said...

Aloloh comeynye korang..biaselah tu mie, kalo sakit perut time piyed mesti nak ngadu2, nak manja2 ngan centahati kan, ena pun sama gitu ;)

p/s: Yay. Hari blaja ayat baru. Ngintam ta'iyo ;)

dk-mie said...

kekekek...tula pasal..rase nak ngengade itu sgt kuat..hiks!

p/s: sy cuba utk blaja bahasa kadazandusun..huhuh sesungguhnya sy failed!..x retiiiii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...