Tuesday, November 3, 2009

Sabtu Lepas..


Bz bebenor sejak 2 menjak nih..pic d atass? aha! itu la dier..nk hapdet citer ni dr sabtu lepas lg tapi xde mase..kejadian dalam pic tu berlaku pada sabtu lepas mase attended jamuan akhir taun skool n majlis perpisahan pengetua.. wat kat Palace Hotel, Karamunsing..

Takde best sgt ar nk citer..saje je nk selit2kan kt lam blog yg cam buhsan ini..huhuh..wohye! time tu me jd ajk munge semat? tau tak mende tu..alah munge yg nk kene lekat kt baju VIP..huh! munge semat pon ader ajk..muehehe..1st time tu merase menyematkan munge kat baju para VIP yg dtg..sumpah me nebes okay..takot tecocok lak dada mereka..mau kene tampo laju2 ngn mereka..huuuu..mase majlis ni me dapat hadiah cabotan nama betuah.. dowang tak pakai nombor..mein cabot nama jek..ceh! betuah la sgt ek..cam best jek kan? padahal hadiah cabotan nama bertuah tu mmg cukup2 utk sumer guru..muehehehe! maknanya memang sume dpt pon..

Majlis tamat kul 2ptg..hermmmm! hari masih muda lagi..aaapa lagi teruskan la acara dengan bersopping!..me n kawan me pi la menyerbu PC Fair..cocok duit dulu yg penting..koz kitowang memang dh aim nk memborong..ngee!

Saya memang tergoda giler ngn notebook Dell yg comel..lagi2 yg kelar pink..mak aihhh! memanggil2 i tau..tak suke! sib beik mampu menahan napsu napsi..last me cume beli printer yg bley scan n potostet..lama dh ngidam mende nih..selain tu beli external hardisk..sbnrnye yg hardisk ni xde pon dlm senarai..tp saya terguda ngn kawan sy..dia hasut me suh beli yg kaler pink...huuu gua apa lagiii...rembat ar..tp memang me suke gak ar! yg kaler pink kat lam pic tu la external hardisk yg me beli tu..kerana comel punye pasal boleh2 me tak tau brand pe yg me beli..blaaaasah jek...cek2 balik..owh! hitachi rupenye..ngeee..owang bute brg2 teknologi bile bersopping cenggini le..


Pastu kitowang pon pi la melantak makanan jepon...ngee! 1st time me masok restoren jepon..slalu ma sushi yg beli kat giant or carre four je..huhu siyes! sedap gilerrrrrr meal yg me oder tu..sile rujuk pic d atas..tp me tak ingat lak pe namanye meal kt atas tu..

Sampai umah dh kul seploh lebih mlm...sgt2 letih..ZZZZZzzzzzzzzz


Cheers
Amysue

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...