Monday, November 23, 2009

Tinggal Kenangan





Huuuu asal2nye..saya nak wat entry luahan perasaan pasal tak sokaaaaanya saya bila c saleem nyanyi lagu 'Tinggal kenangan' tu.Yela sebab saya dah terlebih dahulu dengar lagu versi yang di nyanyikan oleh Caramel..

Pastukan saya godek2 la youtube nak tengok video klip lagu ni by caramel..huuuuuu baru la saya tahu rupanya..ni pon bukan lagu asal kumpulan caramel..ni lagu c Geby.. saya pun tak puas hati sapa la pulak c Geby ni..try search punya search dapat lah sedikit info yang lagu ni dicipta oleh Geby sebelum dia meninggal..hanya sempat di rakam di handphonenya sahaja..ekceli ada banyak versi pasal geby ni..entah leeee kalo rajin..sile la google sendiri ye..yang penting katenye penyanyi asal ni dah meninggal...huuuuu sangat scary di situ!**sorry info pasal Geby terputus d situ..saya malass nak terangkan satu2..**

penah dengar ke lagu tu..kalo tak penah dengar sile la layan video klip di atas itu..Sebelum saleem nyanyi lagu ni saya dah memang gile ngn lagu ni..tak silap saya 1st time download lagu ni bulan april lepas..sangat sedey..dan sangat sesuwei di dengar biler teringat kekaseh2 lama kamu..huhuhuhu saya kan sangat suke mengimbas kenangan2 lama..nak 2 lagi bilik saya ni memang menyimpan segala khazanah alam..**saya masih simpan yer surat2 kekaseh lama saya** tak taula bile nak buang..konon2 ader sentimental value..puii! geliks anak tekak saya.

Tapi lagu ni memang saya akan dengar bila saya terkenang c 'lolipop' **bekas kekaseh hati saya yang ke 18**..huhuhu tak tau..ramai2 ex-bf saya**huuuu ramai kooo jgn memain!** c lolipop ni je yang meninggalkan kesan luka yang paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalinggggg dalam. Sangat susah nak hilangkan kesannya..even selepas saya bertunang **harap maklum dulu saya pernah bertunang yee..tapi suda overrrr** pon saya masih teringat kat dia..Tapi alhamdulillah sekarang saya suda boleh lupakan dia..kerana saya sekarang memakai Daia..uhuk! tetiba kan? ceh takdelah sekarang saya sudah bahagia bersama incik jamil saya yang comel itu..

ngeee entri tamat secara mengejut di situ.


Cheers,
Amysue

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...