Wednesday, December 23, 2009

Aktiviti-aktiviti minggu lepas




Huhuhu! dah seminggu blog tak terhapdet. Kebizian melanda plus kekaseh hati lak datang sini. Harusss di layan sebaik mungkin **suke la kamu yer sayang**.

Dah la bizi..bila time2 saya nak online..mengupload pics atau nak mengepost new entry, brotben saya ini amatlah ya ampun lembab macam siput patah pinggang! Beremosi2 saya depan lappy ni.

Kekaseh hati saya datang sabah ari tu pada 17/12..kire sampai umah dah 18hb. Gigih saya menanti dia sampai ke umah kul satu lebih pagi **adik saya yang jemput dia kat epot**. Pastu pulun deting selama 3 ari.Takde la gi tempat2 menarik.Just an ordinary date routine. Layan karok misti ade.Wajib! kata nak belatih tuk nyanyi masa majlis perkahwinan kami nanti. Muahahahah! sile gelak ramai2. Har! har! har! har!


..dan juga aktiviti amik gambar plus posing ala2 ko perasan ko model di khalayak ramai juga wajib!..Ada 2 situasi ter'over di sini iaitu orang yang posing dan juga orang yang amik gambar. Yang posing tu kompem2 la terover ngengade ngan pose pandang lain la..pose merenung masa depan la..bla..bla..Manakala yang tukang amik gambar juga boleh terover apabila amik gambar siap baring2..tak cukup baring ko meniarap. Tak pun mencangkung sambil orang sekeliling pandang macam blurr tgk aksi photographer dan model yang langsung tak kelihatan macam pro dan dilihat sebagai "apa kena ngan budak 2 orang tu? terencat ke ape?"


Okey..apa pun hampir suma sesi 'photoshoot' berjaya..walauponnnnn!
Setelah kekaseh hati balik ke shah alam..saya mula bz ngan tempahan cupcakes untuk krismas. but ya..done already!. Sekarang fokus pada tempahan gelang n keronsang. Berusaha amy!
Cheers,
Amysue

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...