Sunday, December 6, 2009

Deting untuk kali ke 4 untuk taun 2009

Baru2 ni kan saya n kekaseh hati baru menjalani sesi deting untuk kali yang ke-4 sejak memegang status long distance relationship.Baru pat kali ko..Sedey! tahula kamu2 semua dah 18 juta ratus kali gi deting.Tapi sesungguhnya saya baru pat kali..Pat kali..huh! xleh terima kenyataan tul.

Takdela special mane deting untuk kali ke 4 ni.Bese2 je.Jumpe pun ala2 macam saya masih duk Kelana Jaya dan dia duk Shah Alam..Takdela excited like “ahhh! Tak sabarnye nak jumpe abg..rase cam nak pelok2 je” uishh! Takde hokey..suci bersih aje niat saya berjumpa dengannya..

Cuma mahu “assalamualaikum abg..abg ape kabar? Sihat? Dah lama tunggu? Jom la kita pegi makan..sayang lapar..apa? nak tengok wayang.??takpelah abang..takut bersesak2 kat dalam tu terpegang lak tangan abang” uwekkkkkk!!!!!!! Okey saya tipu sekiranya dialog tersebut dituturkan oleh saya. Takdenya saya nak bersopan santun seperti itu. Kadang2 kalo dah bersesak2 tu saya terlebih dahulu handle diri saya..dia? sapa suh tak reti nyelit2..tinggal la ko kat belakang..Alolololol!! sian dia..

Gi KL ari tu amatla padat aktiviti..Raye aji saya kat umah abang saya…setakat tengahari jek kat umah abang saya..pastu saya dah melalak suh abang saya antar ke komuter…pe lagi gi deting la.Kekaseh ati saya pon degil takmo balik kampong.Saya dah suruh ye..dia aje yang ngengade takmo balik..koz katanya saya ada di kl..tak sanggup nak biar saya keseorangan di kl..huuu ok saya tipu lagi yang itu.Saya reka aje…




Aktiviti yang sempat kami wat time deting beberapa ari tu cumalah layan movies,melalak kat Redbox, shopping…dan merajuk2 manje.Ngee itu adalah merujuk kepada saya ye.







Huuu sowie, saya takde idea nak citer..err sesi deting untuk kali ke 5 adalah pada 17hb Dec ni..tak tau lagi nak ajak dia pi mana pulak..blurrr
Cheers,
Amysue






2 comments:

kupaslaroren said...

wahh dah ade nx date for dating eh hehehe

senang tak uruskan 'rindu' bila pjj mcm ni??huhu

dk-mie said...

Ngeee..maunye tak kupas..dah name travel ngan airasia, memang harus wat tempahan awal2 supaya dapat harga murah yang-lebih-murah-daripada-naik-bas-KL-ke-Kangar.

Maknenye cam ari ni baru sesi deting yang ke2, dah tempah tiket untuk sesi deting yang ke5.Haaa! cenggitu le..

Huuuu senang je nak urus..koz tak selalu rindu dah.dia ader timing rindu2 tu.pastu masing2 wat suare lemah longlai koz kunun2 rindu tahap gaban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...