Thursday, December 24, 2009

Esok masih ada

Nasik Lemak Antarabangsa Kampung Baru @ Suria Sabah

Merry Christmas!

Wohoh! esok krismes.Besok juga nak ajak family makan kat Restoran Nasik Lemak Antarabangsa (cawangan sabah yang terletak di Suria Sabah). Well actually sangat teruja bila terjumpa branch nasik lemak antarabangsa Kampung Baru ada di sini. Yey! boleh hapuskan situasi mengidam nasik lemak kerang. Aummm!

Alhamdulillah! dapat tempahan lagi untuk cupcakes.Teeheeee! walaupun saya cuma suka2 je amik tempahan but ya of course bayar la kan dear..tapi tempahan boleh tahan la. Sometimes macam Ya ampunnn sakitnya pinggang haku ni nak wat sampai 300-400 cuppies, tapi yela kan..benda yang kita minat walau camna pon perit n penat tapi seronok! i like!
Actually most of my cuppies adalah yang plain saja.Ada la beberapa kali wat yang decorated punya. Tapi customer yang order untuk kenduri kawen la..kenduri cukur jambul la..bla.bla..suma order yang plain coz senang nak serve kat orang. Untuk order semalam saya wat cuppies kek marble **tell u what, yang ni paling dapat sambutan hangat** dan cuppies kek asam manis. Saya try je wat kek asam manis ni.Huuuuu...alhamdulillah they like it! Baru je tepon tadi bagitau kek i sedap**huhuh dorang ek yang cakap bukan i** lega saya...takut tak sedap and tak memenuhi selera mereka.
Esok gak nak membeli bahan2 nak wat gelang/keronsang kristal. Dapat banyak tempahan dari Terengganu. Thanks Niny koz memanjang2kan lagi promosi aksesori haku.Luv u! Next week aku pos kat ko ek.
Cheers,
Amysue

2 comments:

Maia said...

rajinnya amy..stay kt kk ke skang?

dk-mie said...

suka2 saja..yeee..saty kk dah ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...