Wednesday, December 30, 2009

Wo! wo!..carik lain.

huhuhuhu..adeiii, saya harus mengambil penyelesaian yang pantas, effisien lagi selamat untuk menyelesaikan permasalahan.Yang...., ko nak wat karangan bahasa Melayu ke ape ayat punye skema cenggitu.

Teeheee...takde la. Saya rasa saya perlu wujudkan satu lagi blog untuk item2 perniagaan saya. Bukan nak carik bf baru ye. Tak koserrr.Buat blog lain untuk aksesori2 kristal tu and sedikit pasal kek and cuppies. Walaupun skang ni kecil2an je.

Mak saya punye excited nak tulung promote bisness saya yang juga dalam masa yang sama nak suh banyakkan traffic kat blog supaya tabung nuffnang saya makin berisi, maka mak saya telah menyuruh kengkawan beliau di opis termasuk anak2 mereka untuk lawat blog saya. Omak!!! den bukan tak bagi dorang masuk poie tengok blog den..tapi den sogan bila kengkawan mak baco cito den. So memang harusss saya separatekan citer caca marba saya dengan bisness. Kalau kengkawan yang baya2..sezaman2 ni tak kisah sangat.

Eh tu owkey lagi..blom lagi pakcik2 and makcik2 saya yang nak nengok sampel gelang kat blog.Aaaaaaa sogan den! Berbelog dari dahulu sampai la dah berpindah ke blogpot ni, tak pernah tepikir pakcik makcik dan kengkawan mak baca skali. Paling2 koman pun sepupu sepapat i.Tu pun sepupu yang sama level kesengalannya dengan saya...

Jadi, maybe dalam taun baru ni nak wat satu lagi blog. Senang..takde saya wisau. Dah tebayang2 mak and kengkawan mak kat opis berkumpul ramai2 kat depan pc/lappy dan beramai2 juga amik peluang baca citer saya yang ntah apa2 tu. Pastu gelak ramai2.aaaaaa.....segannnn


Cheers,
Amysue

3 comments:

Maia said...

haha..memang segan kan.. maunye mak bapak, pakcik makcik baca blog ni, haru ko.. hehe

dk-mie said...

kuang!kuang! tau x apa..dah la citer ntahapahapa..huhuh

Asu said...

hehe..jgn la malu amy..ok apa blog ko ni..i like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...