Wednesday, January 6, 2010

Dulu itam, sekarang putih..MJ ke ape?

Bila turun sekolah..

"cikgu!..cikgu army!.." then salam2. Huuu feeling2 artis jap

"Eiii cikgu sombong, saya sms cikgu time cuti cikgu tak balas pon" then wat muke diva yang malas nak layan peminat time cuti. Hahahah!

"cikgu..cikgu makin putih laaa..makin cantik" senyum lebar terus jawab style diva.

"aiii biase laaaa..cikgu kan asik mandi spa..bla..bla..lulur..bla..bla"

huh! okey fine! saya itam dulu sebelum cuti sekolah. Iye cikgu kamu dulu asik main pondok2..gi tangkap ikan tengahari2 buta pastu kutip tin sadin, curik mancis kat umah and masak ikan yang ditangkap sebagai lauk tengahari. Ya iyaaaa la sayang sekalian, dah coti sebulan lebih..asik duk umah..tak berjemur..takde sukan sana sukan sini..takde kawad2 bagai tu sumer tentulah cikgu putih SEDIKIT dari sebelum ni.

Adoiiiyyaaiii nampak sangat dulu saya gelap.Kalo gelap semulajadi tu bestla juga. Lagi lawa.Nampak exotic gitu.I like! ..Ini tak..kene panas cuma lima menet..itamnye pulak beriye2..bile jumpe owang je:

"Eh! dayang ke ni? asal dah gelap.tu yang tak kenal"
"eh asal ko legam sangat" fine! itu menyakitkan ati.
"dulu putih melepak cam anak cina.skang dah gelap.kenapa????"

Abang!, i gelap ke? jawapan standard " ntah..biase je" huhuhu tak membantu langsung kamu!

Eh! ntah2 ni kesan saya minum Innershine pati prune.Har! har! har!..gile, jap lagi leh jadik camelia laaaaa.pergh! best!

Cheers,
Amysue

1 comment:

Erina Asmawani said...

mmg annoying kan bila ada yg tetiba masuk blog kita pastu memekik buat komen2 mengutuk2. Ish..sgt menyampah kan? blog kita, kebebsan kite lah nak tulis apa.Sabar je lah Amy, buat tak tau je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...