Sunday, January 17, 2010

Kejayaan yang dinanti..ngeh! ngeh!

Hoyeee! saya mencipta kejayaan yang unggul di hari ahad ni. Hahahah! setelah berhempas pulas melawan perasaan malas sejak berminggu-minggu lamanya, maka hari ni saya dah berjaya mengemas bilik saya. Tepuk tangan!!..iye..tepuk..tepuk..

Gigih ko haku bangun pagi ni dengan semangat berkobar2. Cumenye belom ade mood nak membasuh baju. Mak saya pun bz2 basuh baju. Ari ni cuaca elok la sikit berbanding semalam. So ampaian penuh ngan baju2 mak. Malas la nak nyelit2 gak basuh baju.

Mase landing atas katil pon rase syok je. Nyamannye..kekekek, harap2 berpanjangan la keadaan bilik ku yang damai ni. Selalu dapat bertahan sehari jek. Sok lusa mula la buku2 brterabur..selalu buku2 la yang buat bilik saya berterabur. pas balik dari mengajar haku main letaaak je mana yang tercapai segala mak nenek buku haku tu. Pastu esok masa nak gi ngajar semula mengagau mencarik buku2 nak bawak gi sekolah.

Kalau dah kawen ni mau kene talak seploh untuk 48 kali berturut2. Hahah!

Owh weekend.. weekend... rindunye pada weekend masa saya duduk kat kelana jaya dulu. Huhuh bukan ape, rindu nak gi deting jek. Dah nak meroyan dah ni bila lama tak kuar dating.

Dulu..weekend adalah hari yang di tunggu. pastu spent masa dua hari deeeeting je. kalau tak dapat deting rasa lemau je. Penat nak menunggu weekend yang sterusnya. masa tu saya mmang perlukan masa untuk keluar dengan Incik jamil. Nak release kepala hotak yang terbeban slama 5 hari setengah bekerja. Saya suka kerja kat tempat lama saya..tapi saya tak enjoy ngan keje tu. Huhuhuhu camne??

Adoooiii la..lambatnye lagi nak bulan 3. Tak sabar dah nak jumpa c dia. Nak gi jenjalan. ni yang saya dah start wat adegan pangkah memangkah tarikh kat kalender.

Sayang!, kite kena pegi juga restoran Pak Hailam tu. Dah termimpi2 dah mee hoon tomyam kat sana...perghh! meleleh siot.


Cheers,
Amysue

2 comments:

Dashing Days said...

hye cikgu heee..same la kite kemas bilik mmg la liat nak buat hee

Dayangku Army said...

Huhuhu..sometimes malas itu penting ye di kala kerajinan brmaharajalela sehingga x membenarkan tubuh badan hotak berehat..di situlah kemalasan amat berguna. Hahahah! gile ajaran sesat haku..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...