Tuesday, January 5, 2010

Kamu buat hal ek!

Huhuhuhu..cik lappy saya buat hal. Takleh nak on langsung..i mean, br on je dah sibuk2 nak restart balik. Ko semput ke ape cik lappy?? baru je antar serbis ari tuh.

Tangan gatal jek tepon kekaseh hati.Tanya nak wat camne ngan lappy ni.Pok pek pok pek si dia menerangkan suh wat apa yang patot.Uwaa!!!! tak reti. Saya dah cuba..tapi malangnya cara yang di sarankan itu tidak berhasil.

Makanya, adalah patut saya menghantar beliau lagi ke kedai untuk repair.Haiiishhhhh! sabar je la. Wat masa ni terpaksa la saya berebut2 and wat muka taiko untuk amik turn main internet kat ruang tamu. Iye, berebut2 ngan adik badik saya. Tak leh mein tenet secara privacy kat dalam bilik buat sementara waktu.


Cheers,
Amysue

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...