Wednesday, January 13, 2010

Tolak ansur? Perlu kah?

..hubungan yang BERMULA dengan tolak ansur ianya tidak akan kukuh..

huhuh..okey tahu, bunyik ayat macam tak berapa nak tersusun di situ. Tapi ya, cenggitu la nak cakap.Cuma tak tau nak tulis dalam bahasa yang lebih puitis macamana. Saya cilok ayat dari citer Hindustan la ni. Duk melayan cerita kat channel Zee**lately ayah saya suka benor layan citer kat Zee ni**, tetibe nampak ayat kat subtitle ni cam best jek. Tu yang tunggang langgang bahasa.

Betul ke tak kukuh ngan tolak ansur? Bukannye tolak ansur ke kunci sesebuah hubungan. Hahah! amik ko. Rasa macam dato Fadhillah Kamsah lak cakap cenggitu.

Well, saya rasa saya tahu kenapa cerita tu kata macam tu. Saya tahu kenapa!..

renung-renungkan..dan selamat berfikir.


Cheers,
Amysue

2 comments:

Nurul Aima Hj Kaim said...

salahkan subtitle..hua hua hua..

dk-mie said...

at first memang mau salahkan subtitle..tp bila pikir balik..u get the answer.Hahahah! kena jadi terlebey berseni sikit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...