Sunday, February 7, 2010

Ada apa dengan status??

Yeah! **lompat-lompat**
Gile punye happy!..happi sampai nak lempang2 diri sendiri. Hahah! konon2 macam tak percaya la.

"HAKU DAH BERUBAH STATUS"
iye, sila baca sekali. Dah berubah status kau!

Pada umur 27 tahun **isk sikiiiiit je lagi nak 28** saya sudah mengubah status yang ku pegang sejak lama. Alhamdulillah rezeki Allah.

Walau agak terlewat berbanding rakan2 lain. Tapi berbaloi bila segala kesabaran dan usaha membuahkan hasil. Dan mungkin walau tidak se'best/hebat/hensem/berketak2/kaya milik orang lain, tapi ku tetap bahagia dengan yang ini.

Status apa? jangan kau fikir yang ala2 berfikir di luar kotak ye. Kita pikir yang kat dalam2 kotak je. heheh


**saya terima apa sahaja jawapan di dalam kotak anda as long as ianya baik untuk didengar. Heheheh**


Cheers,
Amysue

1 comment:

Nurul Aima Hj Kaim said...

nah kalu dalam kotak.. status jadi bini orang la..kalu d luar kotak..hmm nda jadi business women ko jadi cigu tetap..ka nenek? ha ha ha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...