Tuesday, February 16, 2010

Misi cheese cake

Ergghh! marvellesss! sedap gila. Heheheh! sangat bangga terhadap diri sendiri bila berjaya membuat blueberry cheese cake petang tadi. mantap!!! rasa yang seperti ku bayang-bayangkan. Malah tak sangka sedap betul. Ok Army, dah cukup dah kau membayangkan betapa sedapnya cheese cake yang kau buat tadi.

Inilah dia blueberry cheese cake tu..

Actually dari semalam lagi plan nak buat cheese cake ni.. Malah dah lama sebenarnya nak buat Tapi asik tergendala. Maka bangun pagi tadi terus bersemangat nak pegi ke kedai beli bahan-bahan nak buat benda tu. Gigih dan bersemangat betul haku.

Tak sampai empat jam letak peti ais, saya dah gatal tangan nak potong. Betul-betul tak sabar. Apapun daku sangat berpuas hati. Lain kali boleh buat lagi! Kalau nak resepi sila klik sini ye.


Eh sayang, sama sedap tau ngan cheese cake secret resepi. Pasti tak perlu rengek-rengek nak mam cheese cake. I dah pandai buat!


Cheers,
Amysue

2 comments:

MAYA said...

aku suke giler cheese cake..sgt suke..bestnye kalau dpt buat sendiri.. aku pernah try buat tp tak jd..huhu

Dayangku Army said...

sama la kita maia. Aku pun gila cheese cake. ni pun 1st time cuba. heheh nasib baik jadik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...