Monday, February 1, 2010

Tak suke Isnin.

Pheww! Nasib baik..nasib baik.Apa yang nasib baiknya?? Semalam sebelum tidur dah cakap cenggini

“Ramailah yang amik mc esok ni.Especially guru2 lelaki.Mampos haku nak wat jadual relief”

Datang sekolah pun tadi cam lemau2 je. Haha! Dahla lambat, punch card pon dah merah. Pastu kelam kabut pegi perhimpunan.I hate Monday!koz Monday kena punch card sebelum 6.45 pagi.Hari biasa kul 7.00. Now I have another reason to HATE Monday.

Ditugaskan dan terpaksa (walau terpaksa tapi tetap ikhlas..hehe) buat jadual relief untuk hari Isnin di mana bila kau bagi kertas kuning yang bertajuk Borang Guru Ganti semua guru2 akan fobia macam nampak ape je dan kalau ketika kau tengah mengagih2kan kertas kuning tersebut mereka ada di meja masing2, maka akan mendapat pandangan membunuh dan macam nak tikam kau berkali2 sebanyak 82 tikaman.


:: Kami phobia melihat borang ini::

Semalam berfikir worst case tu kerana perlawanan bola antara MU dan Arsenal tengah malam tadi. Sedangkan bf saya pun mula bertanduk nak amik mc.Saya pasti ramai juga para lelaki di luar sana berfikiran yang sama. Tapi bf saya tak jadik amik mc kut.Kata nak kekalkan rekod tahun lepas tak amik mc langsong. Bagus dear..baguss

But ALHAMDULILLAH SYUKUR NIKMAT..KEPADA TUHAN YANG MEMBERI RAHMAT.Heheheh..sila nyanyi terus ya. Happy giler bila tengok semua guru lelaki datang dan hari ni. Cuma 5 orang guru yang bercuti.Hehehe 5 orang tu kira sikit dah tu. Dan kebanyakkan jadual mereka hari ni tak berapa nak pack.Senang nak wat jadual guru ganti.

Sapa2 yang jadual mengajar hari ni Cuma 2 dan 3 waktu memang menjadi sasaran utama la. Heheh.Tapi sangat memahami bahawa semua guru tak suka relief kelas.Dah elok2 jadual hari ni free tepaksa pulak relief kelas orang.I used to be in that situation. Sekarang nak bagi orang relief kelas mesti ada perasaan belas kasihan sehingga kan terpaksa korbankan masa sendiri untuk relief kelas orang. Ok fine! Masa haku pulak full.Elok2 dah 4 masa jadik 5 masa. Haissshhh!


Cheers,

Amysue














2 comments:

Maia said...

cekgu sekolah pun ada relief? owhhhh

Dayangku Army said...

haishhh..ada maia.Hehe masa di smakk teda pula kan??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...