Monday, March 22, 2010

Kini Kembali...

Woooo hooo! ku sudah kembali. Phewww, agak berhabuk dan bersawang ye blog ni. Apapun terima kasih la yer pada readers yang masih nak berkunjung walau dah seminggu tak berhapdet gitu.

Saya pegi bercuti. Yelah dah coti-coti sekolah, maka haruslah juga saya mencotikan diri. kate penat dan nak berehat kan?



Kali ni saya tak bercuti seorang diri. Satu family berangkut naik kapal terbang. 13-14 march saya di kl. 15-17 march saya ke langkawi. kemudian balik semula ke Kl.

Huhuh! saya suka! saya suka!..percutian kali ni memang best gila. Em bagi saya la. Bahagia woh jumpa kekasih hati. Teeheee..

Emm k, kang slow-slow la ye saya update citer percutian tu. Agak-agak malas ku skip sajork ye. kalau terlebey rajin akan ku hapdet nam belas entry sekali gus, boley?


Wokey! chow..

Cheers,
Amysue

1 comment:

Nurul Aima Hj Kaim said...

welkom home!!!!..best cuti-cuti family :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...