Saturday, March 13, 2010

Percutian telah bermula

Hoh! hehehe, saya ngah update kat hotel nih. Penat oh meredah pasar malam dari hujung ke hujung. Eceh! padahal takde pon sampai ke hujung. Dapat je barang yang saya nak, beli. Dah. Pastu naik hotel semula.

Kitowang sampai-sampai je kat hotel nak check in, saya still rasa macam ada kat sabah. Kerana memang kebanyakkan orang-orang Sabah je yang datang memenuhi hotel-hotel di sekitar masjid india ni. Cuti sekolah kan

Pastu petang-petang skit, ingat nak pi tengok wayang. So pi la Cap Square. Dekat je kan. Hahahaah! sampai-sampai je, saya dah agak dah memang TGV kat Cap Square tu stok nak tayangkan citer keling je. Kalau saya ni peminat tegar cerita-cerita hindustan memang heaven la kut pegi sana.

Then pegi la KLCC. Hahahah! kau tau jelah bagi orang-orang yang lapan taun sekali baru nak pegi tengok wayang ni memang agak blur skit tengok senarai movies yang ditayangkan skang ni. Blur okeh saya ngan Incik Jamil melihat tajuk-tajuk movies yang ditayangkan sekarang. hahahah! oleh kerana movies suma macam tak berapa nak tahu sangat, makanya kitowang pon malas la nak layan.

SUBWAY!..heheheheh last-last ajak si Jamil tu makan kat subway. Dari bulan 8 taun lepas lagi saya mengidam makan kat subway. Huhuhuh tau je la, kat kk tak ada subway. So memang kau berpeluang la nak kebulur bendealah tu. huh! sorgaaaaaaaaaaaaaaaa habis bila dapat telan.

Si Jamil kan, mentang-mentang dah 3 bulan tak deting, lancar aje mulutnye panggil haku "kau". " Kau nak apa?" menoleh pat belas kali saya kat si Jamil bila dia slumber kodok panggil saya "kau". Amboi-amboi ape kamu ingat saya ni Hilman ke? si madu haku tu? hahahahah.

Okeh. Hilman tu adalah rakan detingan beliau tat kala haku takde di sisi beliau. Hahahah! dia lelaki la. Tapi asiiiiiiikla kalau saya tanya

"skang abg katne"
"abg kuar ni."
"Ngan sapa"
"Ngan Hilman"

Oleh kerana asik ngan Hilman je, tu yang saya dah anggap dia madu ku. huhuhu.


Okey Gud nite!

Cheers,
Amysue

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...