Tuesday, March 23, 2010

Sila fahami mereka yang terjebak dengan hubungan jarak jauh ini..

Teee heee..asalnya ku sedang mengubah template blog. Biasalah bosan gak nengok blog yang macam kusam itu.

Time ni saya mengedit blog dalam keadaan yang di awang-awangan. Maksudnye, em entahla ek. Dua, tiga hari ni memang macam tak berapa nak sihat. So umpama kau tengah update dalam keadaan separa sedar. heheheh okey abaikan kalau tak sampai mesej yang cuba saya sampaikan itu. Betulkan saya macam tengah mamai-mamai? cakap pon berterabur.

Uhuuuu..tiba-tiba macam malas nak sambung edit template ni. Biarla dulu ek. Esok-esok saya sambung. Dan tiba-tiba lagi macam nak bermanja-manja dengan si dia.

Kau tau je la dengan keadaan macam tak betul ni, di tambah pulak baru balik dari deting seminggu so rindu-rinduan tu masih ada. Ikut ati kejap-kejap nak call dia. Tiap-tiap doblas minit nak call. Windu siot!

**maafkan diriku yang tak centre malam ni tapi gigih juga nak update blog**


Cheers,
Amysue

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...