Monday, April 26, 2010

Aku dan Tat Nenas

Macam tajuk novel gitu. Hehehe, hari ni saya cuti. Iye, memang betul-betul cuti bukan saya yang apply nak cuti. Sekolah saya cuti peristiwa hari ni. Hohoho gila tak hepi? hepi laaaaa.

So bagaimana saya menikmati cuti yang sangat heaven ini?

Kekekeke..dengan bercamwhore sampai lebam?? oh no..no..no.. itu pic yang di ambil ntah masa bila ntah. Sesaja amik sebelum bertolak pegi sekolah. Tu mood tengah baik la tu yang tetiba pepagi buta nak camwhore. Kalau mood tak baik so sori la nak bergedik-gedik. Koserrr..

Heheheh, bangun je pagi tadi terus macam nak buat tat nenas. Eceh, ayat yang macam bukak mata je terus perasaan mengidam nak makan tat nenas tu datang ntah dari mana-mana jek. Kengkonon sangat tiba-tiba la like 'er kau buang tebiat ke apa'

Haaaaa! tipuuuu semua tu. Dari semalam dah plan. Bahan-bahan pun beli semalam. Saja-saja nak buat. Tak mengidam pun. Cuma suka-suka. Lagipun inti nenas tu dah berkurun berabad dah kat dalam peti ais.

Gagagagag! lebihan raya tahun lepas. Muahahah! gila punya season la. Nasib baik duk peti ais jek.

Owh! baby.....marveleeessssss. Sedap gila. Sikit je buat. Tak puas makan...Tapi sempat simpan 5 ketul (hahahah! 5 ketul aje ok!) untuk encik kekasih. Dia kan nak datang ari jumaat ni. Semalam masa citer kat dia yang saya nak buat tat nenas, terus dia mintak simpankan.

InsyaAllah, kalau tak ada aral melintang..merasa la kamu tat nenas saya tu ye encik Jamil. Takut tak dapat menahan godaan je. Kang tetiba tetiba tengah malam karang pura-pura mengigau makan tat nenas u. I tak bersalah ok. Heheheh. I miss u la sayang. Kekeke tetibe kan?

Klik sini untuk resepi ye.




Cheers,
Amysue

3 comments:

annfrendly said...

rajinnya wat tat nenas..
nyum..nyumm..
terliur lah tengok tat nenas yang berkilat tue..

5 biji je untuk bf..
pasti tak cukup.. sebab sedap..
nanti mesti dia request suruh wat tat nenas tu lagi...

Erina Asmawani said...

pergh..tgk je da nampak sedap lom rase lagi nih..tetibe feeling nak raya pulak nampak tart nenas ni..kompem bf suh amy wat lagi..5 biji mane cukup mie..hehe

Dayangku Army said...

Ann: ngee..sesaja nak rajinkan diri. hehhe, ann pon rajin ape. tgk kat blog asik kat dapo je. Ngee..cukup la 5 bijik tu. Am y tak buat banyak la... tak sampai sejam tat siap di bakar dah tinggal skit. T_T tau buat bebanyak..

Ena: Kekekek.. tu la tetibe je rasa macam minggu depan nak raya. hahah! tu la, amy makan 5 bijik pon tak cukup.. memang nak buat lagi tp x tau la bile. heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...