Tuesday, April 13, 2010

Being sensitive or too sensitive??

"Errr..kamu ada masalah dalaman ke????"

Orang yang sensitif itu adalah tergolong dalam golongan yang kreatif. Itu yang pernah saya belajar masa study dulu.Terlebih sensitif??? kalau terlebih, terover sensitif ianya (samada sedar atau tidak) cume memberi akan refleksi yang bikin panas sahaja dekat orang lain. Yang ini apa yang saya nampak la.

Contoh: terover sensitif dengan bf, pastu kamu mengada-ngada perli-perli bf kamu pastu merajuk-merajuk. Eeeewww.. mengundang kemeluatan sahaja ok.

Sangat pelik. Aduhai..macam-macam aje karenah orang sekarang ni.

Entry ini tiada kena mengena dengan mana-mana orang perseorang secara specific ye. Ini cuma pendapat peribadi dan juga peringatan penting untuk saya. Takmo dah over-over sensitif ni. I bukan budak-budak lagi. I cuma nak ubah diri i. Kata dah akhir 20 an kan????? heheh
MUah luv u sayang.hahaha! tetiba.

4 comments:

Nurul Aima Hj Kaim said...

nah kalu ada manusia KURANG SENSITIF tu kan mie nda la ku tau apa jenis makhluk tu isk isk isk..

Dayangku Army said...

Hahaha, itu dinamakan makhluk TUhan paling seksi. Gagagagag! lempang.

nothing we can do with THAT type of person. Actually nda kira la ko tidak sensitif or terover sensitif. But yang penting u know the limit being at that level.

Ada had untuk menjadi kurang sensitif dan ada had untuk menjadi terlebih sensitif.

Menjadi terlalu KURANG SENSITIF juga mengundang kemeluatan orang. Pandai2la kan mengimbang perasaan. Aku pn tengah belajar2kan diri ni.

sekamar rindu said...

salam....

merajuk dan bermanja2an ngn bf tu biasalah.....

nice entri..

Dayangku Army said...

salam cik sekamar rindu.. hehehe merajuk dan bermanja2 itu memang penting, tapi kalau terover pasti si dia rasa kurang selesa..

apapun i luv my bf, hahahah! tetiba lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...