Sunday, April 4, 2010

Percubaan...GAGAL!

heheheh! yo yo je tajuk percubaan gagal. Padahal ntah hape je la yang gagal pun. Actually percubaan yang gagal tu adalah percubaan untuk men' wonderland'kan diri. heheh. Paham tak?

Cuti sekolah hari tu kan tengah hot cerita Alice in Wonderland. . Percubaan pertama yang gagal untuk meng'wonderland'kan diri ialah untuk menonton cerita tu . Asssssiiiiikkkla sold out. Kalau ada pun cuma tayangan midnight. huhuu koser dah saya nak tengok cerita midnight ngan si Jamil tu.

Ari tu beriya-iya la ajak kite tengok cerita 2012 yang midnight punya. Pastu kau tak boleh nak kire dia punya menguap sepanjang cerita berlangsung. Mak aiii, ada lah dekat nam belas juta ratos kali dia asik menguap. T_T huuuu nak aje ku sound dia " weih brader, lu balik rumah la kalau stok nak tido je" Hahahah!ampuunnnn abangg. Gila nak sound Jamil cenggitu. Kena penampo lelaju je tak pasal-pasal.Huuuuuuu

So sepanjang berada di KL, tak sempat pun tengok cerita tu. Tak apela..lain hari layan DVD je la. Lepas tu masa kitorang tengah jalan-jalan deting kat Mid Valley nampak lah event pasal Alice in wonderland ni. Huuuu! suka! suka! cantik sangat decoration yang dorang buat, betul-betul di alam fantasi. Hahahah! tapi dek kerana terlalu teruja mengambil gambar berdua secara sendiri, maka kami gagal meng'wonderland'kan diri dengan mengambil gambar keseluruhan tempat ni. Tak ambil banyak gambar pun.Aduh rugi. Koz sangat cantiiiiikkkkkk deconya.

Tapi memang gila-gila ah ramai orang. Tu la sebabnya mungkin kitorang tak berapa sangat nak men'snap' gambar.

Suruh Pak Guard kat situ tolong amikkan gambar dengan harapan dapat la dia snap the whole tempat. Huhuhu tapi....non ado!

Korang layan aje lah gambar syok sendiri kitorang ni k. Tak de idea nak buat caption.



Sangat suka dengan cendawan ni.

Ku di bawah pokok cendawan. Kalau buat sup cendawan campbell ni best woo. Lapan juta tahun tak habis makan. hahaha!




Cheers,
Amysue

2 comments:

Nurul Aima Hj Kaim said...

bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! apapun aku pn mo letak jg nama d gmbr ku KERANA ada suda yg mengguna gmbrku tnpa kebenaran T__T

Dayangku Army said...

huhuhu..iya better letaklah watermark di serata tempat.especially muka. Hahahh! karang ada lah kena jaja pi tempat lain.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...