Tuesday, April 20, 2010

Untuk Aku dan Dia..

Huuu.. nak menaip tapi tak ada idea. Hehehehe..dari tadi asik mencuba baju yang saya order online last week. Suka! suka!..dah sampai tadi petang.

Last week, dapat dress free wo!.. gila tak suka. Suka sampai lapan belas kali nak cuba baju yang sama. Hahahah!

Beberapa minggu lepas juga dapat free gift dari blogshop Ena. Thanx dear! sangat santek-santek shawl kamu. Roger-roger lagi eh kalau ada yang terbaru.

Hemmm..gaji tak lama lagi. Plan nak buat apa ek? Woh ye, ujung bulan ni kan nak deting. Encik Jamil nak datang. Dah mula dah adegan pangkah tarikh ni. Heheheh!

Pastu nak ajak Sang Kekasih gi carik aksesori kete. Nak beli bulu-bulu kaler pink untuk taruk kat dash board. Muahahah! kompem kiut Siti K itu berambu ramba. Gagagag!

Pastu nak beli sarung stereng kaler fink dan ada kepala hello kitty. Dekat seat belt pun letak kepala hello kitty.Heh! menangess ayah saya kalau bawak Siti K pegi mesyuarat. T_T

Pastu..pastu..pastu.. huuuu takdelah nak bersopping sakan untuk beli semua tu. Tapi yang beli bulu-bulu tu memang betul! Yang sarung stereng tu memang tak la kan??

Itu je pon. Yang lain-lain takde. Saving dear..saving..untuk masa hadapan.


P/S: Dah perasan dah ada 3 bijik kete Viva Elite kaler oren kat Papar nih termasuk Siti K saya. Sebelum ni just 2 bijik je. Ngeeee...adik dan mak saya kata nombor plat kete saya naik dekat 4D. gagagagag! sapa la yang amik nombor ekor pakai no plat keta saya tu ekk?? dah 2,3 kali pulak tu keluar no Siti K. heheh


Cheers!
Amysue

2 comments:

Nurul Aima Hj Kaim said...

sabar ja la..napa nda oren mie..match jg sm siti K mu..neway aku udh buka giveaway sempena hari ibu http://anggunrapi.blogspot.com/2010/04/hadiah-hari-ibu.html nnt ko join aa mn tau menang tudung lg..he he he

Dayangku Army said...

Mataiiii na oren semua nih. Aku perasan 1 viva oren yang ada di papar ni pun bulu-bulu di dshboard dia kaler oren. Namau la aku sama.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...