Wednesday, April 28, 2010

Untuk ko!

Eeee..saya bengang betul lah dengan seorang kawan saya ni. Yes! i am seriously BENGANG!!!!!!. Selama ni saya try untuk buat-buat macam tak bengang dengan dia. But makin lama makin annoying tau tak.

Seriously seeeegaaaalaaa apa yang saya share dalam blog ni langsung tidak pernah ditujukan atau bercerita pasal dia. Jangan kan kata cerita pasal dia, sindir-sindir dia dalam post pun saya tak terhingin nak letak kat blog ni.

Tapi tak tahulah kenapa dia sangat-sangat sensitip dan perasan tentang certain entries saya yang kengkonon saya tujukan untuk dia. ????????? tak paham haku kenapa dia nak terasa-terasa.

Memula tu tak perasan pun yang dia macam terasa hati dengan saya. Sampailah bila saya perasan makin banyak entries kat dalam blog dia yang macam nak balas balik apa yang pernah saya sentuh kat blog saya?

Eh helloooo????????? haku memula macam lambat pick up sikit. Tapi kalau dah makin lama macam makin obvious dia nak 'balas' balik dengan entries dia yang ala-ala menyindir tu. Saya pun macam "errr..ko sebenarnya ada masalah dengan aku ke apa??" so sori dear aku lambat pick up. Hahahah! sian ko kan??

Saya yakin bila dia baca entry ni dia tahu saya tujukan untuk dia. Dia kan super duper sensitif?? Orang sekeliling mungkin tak nampak perang dingin antara kami. Cuma saya dan dia sahaja yang tahu.

Maaf la, entry ni sebenarnya haku dah publish lama dah. Masa tu haku memang marah dan bengang habis kat dia. Tapi saya malas nak panas-panas kan? So skang kene ngan mood saya yang tak berapa bagus, lepas tu haku terbaca lagi entri dia yang macam nak sindir-sindir. So skang haku bukan marah kat ko. Aku BENGANG kat ko. Ko mesti dapat beza antara marah dengan bengang kan??


Apa cheers-cheers?!! tadak masa nak cheers!
Amysue

3 comments:

Nurul Aima Hj Kaim said...

hoh..?! ada pula yg terasa psl entri mu tu mie?..

Dayangku Army said...

Ntah sapa ntah!..Jangan pula dia buat-buat macam dia innocent sana. Buat-buat kunun entry ni bukan untuk dia.WTF laa!

Erina Asmawani said...

uuu.mmg marah ni..mesti dah lama pndam ni kan mie..sekali meletop.Kebabbom!! papepun sabar eh..chilll ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...