Monday, May 10, 2010

Kandid

Adoiiilaaa..time-time malas nak update belog, time tu la brotben ni nak laju tak hengat. Saje je nak buat entry ringkas di petang hari ni. Maka ku upload la cuma 3 gambar sajorkk. Fulamak aihhh, tak sampai semenet dah 'done'. Gila punya pantas dan tuntas! hahahah..tuntass?? kat mane ek aku dengar tagline ni??

Selalu kalau time-time dia lembab nak mampos, kau upload gambar 3 keping rasa cam nak pengsan menunggu. Huuuu tak kira la brotben ni lombab ko laju ko..eden totap nak post entry ringkas ni yo.

Layan gambar-gambar kandid ni je. Hehehehe, si Incik kesayangan telah mengkandid gambar-gambar saya semasa tengah syok mengodek kosmetik di Watson 1 Borneo. Hahahah! habis ku coba lipstick, eye shadow, bedak, blusher..hah! pakej semua. Hheheheh sebenarnye, saja nak touch up semula. Masa tu muka dah takde mekap dah. Abis cair. Nak gi toilet malas. So ku coba saja segala tester yang ado!


Semua kaunter mekap saya pegi. Lipstick tu sampai dah berlapis-lapis dengan pelbagai brand.

Serius..ku tak perasan langsung pun dia tengok syok mengkandid. Aisehman, u buat i macam artis la sayang. hahahahah! i memang tak boleh lepas dari pandangan u kan? ecececeh tetibe.

Actually antara saya dan dia, dia ni yang gemar bebenor kalau bab-bab photography ni. Saya dah kawan dengan dia ni baru la nak berjinak-jinak. Dulu suka amik-amik gambar yang biasa-biasa je.

Saya suggest kat si Jamil ni supaya dia saja la yang jadi photographer kami masa kami kawin nanti. Bahahhahahaah! dia pengantin dia juga photographer. Save bajet. Kompem asek camwhore je la gayanya. huuuuu



Cheers,
Amysue

1 comment:

Erina Asmawani said...

hahaha..mmg moment capturer sejati si centahati kamu tu amy oi..pelbagai aksi die snap..lens dslr dia tu mmg besar betulll! Dia photogrpher ke yunk?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...