Monday, May 24, 2010

Keropok Ruku

**nampak tak keropok ruku itu. Sedap, tapi alahaiiii ciput nau isinya**

Nampak tak betapa banyak dan berseleraknya jajan/cikedis itu? kopak haku membeli bendealah ni semua. Dahlah tak ambil gaji lagi walaupun dah gaji. Bapakk punya ramai daa orang kat bank.

Motip membeli jajan dengan begitu banyak? nak kasik kat students la sebagai rewards. Tadi lower form dah habis exam. So, maknanya esok, lusa dan tulat P&P berjalan seperti biasa. Haku dari setat minggu lepas lagi dah blur nak buat apa dengan budak-budak ni.

Nak pulang paper exam kat dorang paper ade segunung lagi tak tanda tu. Muahaahahah! skema pun tak buat lagi. Nak mengajar, haku dah abiskan silibus ngam-ngam je untuk exam pertengahan tahun. Kalau saya mengajar pun budak-budak ni dah mengelamun entah ke mana.

Dah la lagi 3 ari nak CUTI PANJANG. Hahahha! saya suka part cuti panjang tu. 3 minggu ye sekolah kat sabah bercuti. Ni kira sambung-sambung la dari pesta keamatan..hari gawai semua tu.

So untuk esok, lusa dan tulat saya hanya aan buat games..kuiz..dan maybe tengok movie. Tu yang kena sedia jajan-jajan tu semua. Kalau takde semua tu tak jalan la weiiii.


Cheers,
Amysue

3 comments:

Nurul Aima Hj Kaim said...

aih bestnya kalu cigu kita dulu baik mcm ni...sediakan makanan time nonton

Erina Asmawani said...

cikgu yg sgt kreatif ;) napela mase ena kecit2 dulu xde cikgu wat gini pon..huu

Dayangku Army said...

Emma: idak le aku sediakan jajan time tgk muvie. Aku suda bawak tinguk muvie tu pun kebahagiaan betul dorang. Hahahah! mcm time skolah dulu..balik-balik ni tinguk cerita casper.huhuh

Ena: hehehe, saje je. Kalau takde bende ni semua dorang bukannya nak participate game2 yang cikgu buat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...