Sunday, May 16, 2010

Untuk semua guru..

Yuhuuuu..SELAMAT HARI GURU semua rakan-rakan bloggers yang bergelar guru, sahabat handai saya, pakcik, makcik..dan seluruh rakyat Malaysia yang bergelar cikgu..

Tetiba rasa macam terharu kan? Heheheh, mistilah rasa terharu, kita dirai di hari yang special ni. Students yang mana hari-hari biasa nakal nauzubillah, tetiba jadi sangat sweet mengucapkan selamat hari guru time ni. Terharu T_T

Ok itu je entry untuk malam ni. hahahha! penat..nak tido dah. Esok senin, kena datang sekolah awal.Kang merah pulak punch cardnye.


Cheers,
Amysue

2 comments:

Erina Asmawani said...

selamat hari guru cikgu amy ;)
mesti dapat banyak adiah ni. Bestnye~

Dayangku Army said...

Tengkiu..tengkiu ena.Eh! idak le banyak..ader la skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...