Sunday, June 20, 2010

Selamat kembali ke sekolah esok!

Alhamdulillah...semuanya semakin baik. Hehehehe..setelah melalui 2 hari yang amat tekanan buat saya.Mix la dengan tekanan yang saya saje buat sendiri dengan tekanan yang macam tetibe je kan nak datang saat-saat dah nak bukak sekolah.

Aduh sempat lagi saya demam. Tapi takdelah demam yang beriya tu. Just panas-panas badan dan ada rasa sejuk sikit.So oleh kerana saya seorang wanita yang kuat (mueheheheh kuat la sangat..Sikit-sikit nak nanges, camno?), walaupun tekanan hati dan perasaan serta demam, saya gigihkan juga marking paper budak-budak ni. Huuuumakkkaiiiiih! phew..nasib baik saya dah start marking ari Jumaat, kalau start semalam memang skang ni haku tengah menangis la ni koz tak sempat habiskan.Banyak gileeeee... naik biol kepala hotak baca jawapan dorang.


Dah tu semua subjektif kan???? adoiiii la.Fadan muka kamu Amy, sapa suruh last menet marking paper.

Banyak marking atas katil la.Kata demam kan?? huuuu haruslah baring sambil marking paper. Akhirnya habis gak haku mark last paper kul 12 tengahari tadi. Key in markah pun udah selesai.

Memula ingat nak habiskan aje semalam. Boleh-boleh pen merah saya habis ink time dah malam. Malas woh nak kuar semata-mata nak pi beli pen merah sebatang. Habis ku korek laci-laci kat bilik ni tengok kalau-kalau ada pen merah lebih. Jumpa la 2 batang, tu pun dua-dua dah nak akhir-akhir hayat dah. Tu yang pepagi subuh lagi dah pegi beli pen merah.

1st time kehabisan pen merah.

Ngee..tapi takdelah awal subuh. Gilos..kau ingat kedai buku tu macam pasar jual sayur nak bukak jam 5,6 pagi?. Paling-paling awal pun jam 8.00 ah. Kire okey la tu.

Sekarang saya dah bersedia untuk kembali ke sekolah esok..bersemangat nih..bersemangat..cuma yang buat saya lemah semangat ni koz esok ari senin..uwa!!!! giliran saya buat jadul guru relief. Bersedialah menerima jelingan maut dari guru-guru yang terpaksa merelief esok. Harap-harap ramai budak practical masuk..bley bagi dorang relief kelas. Huhuhuhuh.



Cheers,
Amysue

3 comments:

Nurul Aima Hj Kaim said...

selamat kembali ke sekolah!!!

Erina Asmawani said...

yeahh! ini lah dia contoh cikgu yg bersemangat waja..tabah siapkan kerja even tgh sakit.Hee..ingat lagi kalo dulu2 time sekolah naik je cuti skolah semua baru, kasut baru, baju baru. Harap2 mie pun esok dengan semngat baru k. namo sedey2 lagi. Get well sonn mie ;))

Dayangku Army said...

Emma: Thanks..

Ena: Heheheh..amy pun ada yang baru...pen merah baru! huhuhu..anyways thanx gak ena..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...