Wednesday, August 11, 2010

Pagi Ramadhan

Morning semua!! Eceh! awal subuh ye saya mengupdate hari ni. Huhuh nak ikut hati nak tido dulu nih sebelum kelas start pukul 8.30 nanti. Tapi macam taknak la saya tido. Nanti masuk kelas lagi muka lemau semacam..Macam semalam!

Huhuhu semalam masa kelas petang, saya adalah sangat mengantuk. Ni kes sebab saya layan tido masa break la ni. Sekali masuk kelas muka terus lemau semacam. Hahahah! hambek..saya mengajar pun weng-weng. Masa ni la students saya nak belagak yang dorang terer. Puas hati nampak bila dapat betulkan pengiraan saya. Gagagagag! siot betul. Alah kecoh la uols bila miss salah letak tanda negatif dengan positip. Hehehehe sebab, kalau dorang salah buat tanda positip negatip tu memang saya meroyan la panggil nama dorang. Huhuhu.tu yang dorang balas dendam semalam. Sabar aje laaa..

Keadaan studio yang lengang..

Heheheh hari ni students dan rakan sekerja yang lain pun macam tak bermaya je datang kolej. Hahahah! tetiba semua mata sepet. Nmpak sangat baru bangun tido. Tu tak lagi yang masih fresh kesan garis-garis orang tido. Muahahah! Lawak je muka sorang-sorang.

Apa pun Selamat Menunaikan Ibadah Puasa buat semua sahabat di alam maya ni. Ampun segala silap dan salah saya ye...


Cheers, Amysue

2 comments:

Nurul Aima Hj Kaim said...

ini kolej ko mie..kalu unitar bgtu dulu mmg BERSEMANGAT aku mo pg kelas

Mizzy said...

cantik gak kolej.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...