Sunday, October 31, 2010

Dah gian dah...

Adoiihh..diriku adalah tetibe rase nak bershopping..Nak keluar sekarang, eh dah kul 3 lebih. Koser haku nak keluar pepetang cenggini pastu dah sampai kk kelam kabut pulak nak balik.
Sesungguhnye kalau haku dah keluar sengsorang memang kepala hotak nak cepat balik aje.

Nak ajak member-member keje ku keluar, iye memang boleh aje.. dan ada lah sangat seronok kalau dapat hang out dengan mereka. Tetapi, sangat menduka citakan kerana member opis teman saya bergurau, bertepuk tampar, bersepak terajang serta bertekak berjerit-jeritan adalah semuaaaaaa berjantina lelaki!!

Errr..macam tak syok aje kan..tetibe kau sorang je pompuan di situ.Huhuhu! at least kalau ada sorang je member pompuan join sekali keluar berjimba-jimba, idak le haku berasa janggal.

Nak shopping laaaaa....nak shopping beg, baju, kasot...isk tidak tertahan rasa hati nak bershopping!

Yeah!!!! esok dah November, maka dengan itu boleh la ye saya mula memangkah kalendar.Hehehe!


Cheers,
Amysue

1 comment:

Nurul Aima Hj Kaim said...

hu hu HABIS dah duit aku shopping d KL ni mie..hu hu hu balik KK mula lah balik ke alam REALITI semuanya harga mahal-mahal dan kurang menarik...hmmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...