Thursday, October 28, 2010

Jom sambung study..

Owh ye..nak war2kan la kepada semua..kut-kut ada anak-anak buah..adik-adik..or diri sendiri yang nak sambung belajar, hari Isnin ni bersamaan 1 Nov 2010, Kolej Yayasan Sabah dah start buat pengambilan pelajar baru..

Macam-macam course yang ditawarkan. Kalau nak cek course yang ditawarkan boleh la lawat ke laman web KYS www.kys.edu.my..haaaa! sile cek..sile cek..

So now saya nak citer pasal course yang ditawarkan under Studio Animasi KYS, antaranya:
Sijil : Artist Multimedia Animation
Artis Multimedia Filem dan Dokumentari
Artis Multimedia Visual

Diploma (Francais UniKL) : Diploma Animasi
Diploma Multimedia


Haaa..kalau berminat silalah hubungi pegawai yang terlibat seperti yang ada di laman web KYS under aktiviti-aktiviti terkini tu ye. Saya ni bukanlah terlibat secara langsung dalam pengambilan pelajar. Huhuhu sesaje je nak tulung war-warkan..secara tidak formal aje. Orang bajau kata mara'-mara'..heheh

seriussss interesting gile courses yang ditawarkan under Studio Animasi KYS ni..walaupun baru setahun jagung beroperasi (studio dan production)..tapi sudah membuahkan hasil dan kejayaan. Kalau nak tahu boleh baca KYS animators win RM50,000 grant dalam Intellectual Property Creator's Challenge (IPCC), baru-baru ni. Haaaa...best kan???

Jom layan environment dekat studio animasi ni.Ni semua pics masa open house raya hari tu.

Hall area

Hall jugekkk

Bilik kuliah ..masa ni Datuk Masidi pun ada buat lawatan

Bilik kuliah..aka Red Room..selain tu black room pun ada..


Sekian..


Cheers,
Amysue

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...