Wednesday, October 20, 2010

Nak pecah dada ini.

Owh ya Allah, hati aku ni dah gatal nak pi kl. Rindu gilaaaa.. i mean bukan sahaja dgn tempat-tempatnya tapi saya rindu gila nak keluar selepas waktu keje..dan juga waktu sabtu ahad.

Dia punya rindu sampai tahap sakit dada owh. Hahahhaha!..well..kau tau aje la..saya kat sini lepas balik keje terus memecut balik umah. Kalau kau bersiput sedut di sana alamatnya malam golap gulita la kau sampai umah. Huhuhu sila maklum ye, start dari Kinarut saaaampai la ke umah haku takde lampu jalan ye. Ade la dalam duploh menet kau meredah gelap. Goyang gak tu kengkadang.

Saya plan memang nak turun kl bulan doblas nih. Tapi kan pikir punya pikir..emmm, takyah la kut. Sebabnye haku baru teringat bahawasanya bulan dua ni saya dah kena bayar insuran keta dan road tax..jadinye..perlu pakai duwet baaaanyakkk. Selalu kalau saya turun kl, mau dekat seribu gak duet aku melayang..biasela qada' shopping. Hahahah! jadi..sila menyimpan duit.

Aku rindu nak melilau ke Sunway..ke OU...ke IKEAAA!!..semua uptown yg ada..down town...berposing2 d putrajaya..melantak sushi carrefour..owh rindunya..Ini la aktiviti rutin saya bersama encik jamil.

Saya sunyi la kat sini..saya rindu dekat sang kekasih..rindu nak lakukan aktiviti bersama-sama. Abe' sayang rindu laaaa...(sesak napassss)


Cheers,
Amysue

1 comment:

Nurul Aima Hj Kaim said...

hmm HARUS KEMPEN supaya lampu tu d pasang..scary ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...