Thursday, November 25, 2010

Ada lagi event yang syok nih!

Naaaaa..kami ada satu lagi event best yang perlu kamu attend.Seriusss!!! sangat rugi kalau lepaskan peluang ni.

Lagi pun cuti sekolah kan..agak-agak bosan..nak tengok something fresh...pastu nak bawak adik-adik ke..sile la berkunjung ke KYS Digital New Media Centre pada 1-3 Dec 2010 ni sebab kitorang akan adakan event 'Global Digital Playground' kolaborasi bersama Korean Artists.

Well actually bukan Korean Artists sahaja yang ada, malah terdapat 42 artists yang lain daripada 13 buah negara. Akan ada Media Art Showcases...Digital Animation...creative worksop...Masing-masing la akan share their digital artwork..knowledge dengan orang-orang kat sini.

Sepa-sepa minat anime dari korea..jepun..US..bla..bla..boleh la datang. Yang pentingggg.. FREEE..kau datang la ikut suka kau selama 3 hari tu.

Invitation card

Tapi..mesti datang dengan invitation card. So saya di sini menjemput seeeemua rakan FB, rakan Wasaber..students saya..jiran..kawan lama..kawan baru..as long as uols semua duduk di area KK..jomlah datang ke event ini ya.

Sapa nak invitation card boleh bgtau saya. Satu kad bukan untuk seorang ye. One card for one group. Dalam satu group ada 88 orang pun takpe. Hahahah! janji sorang mesti ada kad.

Kalau tak sempat kasik by hand..datang je hari tu, inform saya..then saya kasik kad tu ye. Rugiiii sangat-sangat kalau tak datang.

Apa-apa hal saya akan update lagi ye.


Cheers, Amysue

4 comments:

Nurul Aima Hj Kaim said...

bah kasi reserved la kami 1 tiket utk 1 team :D

Dayangku Army said...

ok..ok noted!..nnti kalau suda keluar tentative program, aku kasi war2 lg.k.

Ati Masrif said...

salam kenal.

comelnyer tuan rmh ni..

kak ati flw yer..^_^

sekamar rindu said...

salam....

jauh la nak pergi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...