Tuesday, November 23, 2010

Aku belasah je semua

Ape? aku belasah sape??? Hohohoh..gila saya nak belasah orang. Hati lembut serta mudahsimpati ni mane sanggup nak belasah orang. Dush! dush! tipuuu. Huhuhu sebenarnye haku tak tahu nak letak tajuk ape. Makanya ku belasa aje la. :P

Ni cerita basi dah ni..Ari Jemaat yang lepas, seharian kami bz d kolej membuat persiapan untuk event Industry Creative workshop. .berturut-turut tu event. Ari ni je ada dua events. Creative workshop untuk pelajar dan juga workshop photography.

Event berlangsung sehinggalah hari jemaat ni. Next week sambung plak orang korea nak datang. Ada exhibition tu.Free!!!..nanti saya war-warkan ye. Serius...kamu harus datang! sebab memang event tu best.

Kak mas dan saya semasa bertugas prepare dewan.

Huhuhuhu kami lagi.

Hahaha! kami tukang arah aje. Bebudak ni yang turun-naik tangga nak gantung bendealah tu

@ McD Api-Api Centre

Tengahari Jumaat tu (sebelum semayang Jumaat)..kitorang lepak kat McD baru. Huhhu idak le baru sangat. Cuma deco nye je dah baru. Kan McD nye konsep skang yang ala-ala exclusive..elegen gitu. Di McD Api-Api Centre ni baru je renovate. Huhuhu lama gila tunggu turn ye. 1st time saya nampak konsep terbaru McD ni pada tahun 2007 di Jusco Seremban 2. 3 years later baru buat kat sini.

Ape ntah punye posing. Tak ayu langsung :P

Me dan Dyana ..bajet comel + ayu.........la sangatttt!

Hahahaha! tetibe muka aku close up di situuuuu. Abaikan bulu-bulu di muka ai. Ye..ye..aku ngaku muka aku banyak bulu romaaaaa..abis kenapa?? kau ada?? hahahah! ter'emo' plak.Isk! ni salah upload nih. Celah mane ntah tetibe terupload. Eceh! padahal sengaja. :P Nak bagi tengok blogger2 yang duk tanya-tanya pasal produk Azie Cosmetics tu. Huhuhuu! patut ku letak pic sebelum dan selepas ni. Tapi kemalasan melanda. Nanti la letak ek. Kalau ku ingat laaaaa.


Cheers,
Amysue

2 comments:

Nurul Aima Hj Kaim said...

nda sama mcm d 1B ka mie tu mcD..?

Dayangku Army said...

ya di 1B tu sebab baru kan..so terus la dorang buat konsep gitu. yg di api2 lama suuuuudaaaa..jd tepaksa tunggu turn utk diubahsuai.btw..santek dan santaiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...