Monday, November 22, 2010

Aku geng Wasaber bah!


Wahh! Hot Pink!!!..I like it very much..pink kau!..tak sangka admin Wasaber nak juga jadikan kaler fink sbg background untuk senarai terkini follower We Are Sabahan Bloggers. Minggu lepas kaler kuning. Tetiap minggu ni berubah.

Nampak tak nama saya. Heheheh! idak le kecik bebenor fontnye..dan idak le besau bebenor kan?? Nak tahu tak kenapa ada sesetengah font besar..ade sesetengah yang kecik. Saiz font adalah menunjukkan tahap kecergasan anda dalam komuniti ni. Kau hyperaktif ke tak. Kalau kau pasif je manjang maka kocik le font nama kau. Gituuuu. Kalau kau kejap-kejap lima menet kau update entry..kejap-kejap muka kau kat chat room..lepas kau..nama kau lagi..pastu rajin terjah blog wasabers yang lain..maka aktif la kau nak. Syabas..ibu banggaa...hahahahha!

Ku suka la dengan sahabat-sahabat serta admin dalam Wasaber bloggers ni. Peramah..huhuh macam dah lapan blas taon dah kenal. Pastu rajin jenguk bloggers yang lain. Best kan??? kira memang aktif sangat la komuniti ni. Memang saya dah lama tercarik-carik komuniti sabahan bloggers ni..memang ada..tapi macam ada yang tak berapa nak aktif...last update patblas bulan (memandai je haku..huhu) yang lepas..abis cemane????

Btw Wasabers...bila kita nak buat gathering dengan bloggers yang lain? nanti kita buat ek.Adminnn??? macam bulih ka tu? Hehehhe


Cheers,
Amysue

2 comments:

ShaLLeyShaLina said...

bah tunggu sy balik sabah bah huhu

Nurul Aima Hj Kaim said...

wow mcm menarik!!.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...