Friday, November 19, 2010

Apa ada pada 19 Nov 2010

19 November...yeay!!! ari ni adalah monthsary saya bersama encik kekasih yang ke 2 tahun 10 bulan..insyaAllah..tahun depan masa celebrate our monthsary yang ke 3 taun 10 bulan, laaaaagi bermakna bila sudah benar-benar saling memiliki. Eceh!!!!...jiwang kau!

Tatkala ini, sang kekasih tengah bercuti panjang owh kat Raub. Jelessss..lama gila mamat tu cuti. Boleh la orang banyak cuti kannnn.

Btw daling, i luv u so much!..dari awal kita kapel sampai sekarang tak pernah berubah. Awwww!!! sekali lagi aku berjiwang di situuu. Hahahha! abaikan..

Owh ye..hari ni kami berkongsi hari dengan Hari Tandas Sedunia. Hehehehhe..jangan kau nak gelak di sanaaa..Wajib ye ambik berat pasal kebersihan tandas. Orang kata, melalui tandas kita boleh tengok orang tu pembersih ke tak..so sempena hari tandas sedunia hari ni..sila la pegi toilet sekerap mungkin ye. Hohoho

Tak..tak..maksud saya, sama-sama la kita menjaga kebersihan tandas ye..walaupun tandas awam..Hemmm terimbas kembali kenangan saya dengan tandas beberapa tahun lepas


Cheers,
Amysue

2 comments:

kreatifbuzz said...

semoga berkekalan :D

Dayangku Army said...

tengkiu tengkiu kretipbuzz..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...