Thursday, November 4, 2010

Dating sesi ke 3 bagi tahun 2010

jHuhuhu cerita lama gila dah peram. Ni semua pics masa encik kekasih datang ke Sabah pada 23 Sept yang lepas.

Motif kedatangan:
a) deting
b) membawa kabar gumbiraaaa..eheheheh!

Tadi sebenarnye dah panjang lebar ku taip entry ni. Adoiiiii! tapi masa haku duk cut paste pic tetiba tertekan delete lalu terpadam dah mak nenek yang kutaip itu. Uwaaaa!!!! haku rasa macam nak gigit sliding window opis nih.

Moh layan pics aje la ye.
Lepak makan kat Tanjung Lipat..Best rupenye lepak sini..macam dekat gile dengan pantai..romentik gitu

Percubaan ke2 lepak di Tanjung Lipat, tapi try gerai lain pulak...Hohohoh Bahananya, esok dua-dua sakit perot tak hingat. Caiit!!! haku dah blacklist gerai ni.

Gerai first yang memang mantap..jamil suke gile makan sayap ayam ni. Siap dah pandai compare dah dengan yang kat Tanjung Aru punye. Sini lagi best katanye.

Sempena hadiah belated birthday beliau, ku ajak dia beli spek mata baru. memula nak kasik kasut bola..tapi, sponsor spek lagi bagus kan??? biar ku terangi penglihatanmu dengan kuasa cinta.Ecececec..macam daling?? cair tak? hahaha!

Encik Jamil sedang diperiksa tahap kerabunan beliau. tetap x boleh lawan kerabunan saya. 650(L)-700(R)..mantap kan?

Selain sesi deting-detingan..acara wajib adalah karok!!!...wajibulgunnah!..tak sah kalau tak pegi karok. Yang kat dalam pic ni kitorang karok kat Growball CP. Cissss!!! x best langsong!..Kata touch skrin..macam nak kena hempuk baru nak alert.Doiihh!..

Dah tu speaker duk memekak je. Elok-elok sore haku cam Faradhiya terus jadi cam sora kucing tersepit. Ohohoh! kau berangan macam Faradhiya, padahal memang realiti sora ko cam kucen tersepit. Miahaha!

@ Tepi Megalong Penampang


Beriye betul mamat nih nak amik gambar kat building Hasil.. Iye..sesungguhnya beliau adalah kakitangan hasil..tu yang semua hasil kat setiap negeri dia nak amik gambar. Boleh la jadi duta lantik sendiri.Ngeh..ngeh..ngeh..



Cheers,
Amysue

1 comment:

Nurul Aima Hj Kaim said...

kebetulan bangunan HASIL d kk tu pun cantiiik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...