Wednesday, November 24, 2010

Gigi dia ada empat!!!!! seriusss ada empat!

Uhuh! saya bz la today..tak sempat nak blogwalking kat blog kengkawan. Sorry ye, semalam ada event..ri ni ada..esok pn ada.. pastu seminggu straight next week the korean people tu datang. Jadinya, malam je dapat buat blogwalking. Tu pun sedar-sedar ku dah selamat berwalking dalam mimpi. Hahahah!.. balik keja gua memang flat beb!

Ari ni dah la dengan eventnya..ada kelas pulak lagi dengan students utm..bergegas ke campus c..bengang sebab tak dapat solve maths problem yang sepatutnye nak dibincangkan dengan students ari nih..dengan badmoodnya. Aissshhh! time-time ni PMS aku melanda. Bermula la adegan aku nak menerajang semua orang bila PMS melanda. Hohohoho!

Semalam plak saya tak dapat tido dengan nyenyak. Macam tak tidur je rasanya. Tetibe dah kul 5.45 pg. T_T..tak dapat tido la semalam. Sebab gua TAKUTTTTT!!..serius takut gila semalam.

Ni kes sebab saya perasan paha saya lebam. Tapi actually ku tak heran dah kalau bab-bab lebam melebam di paha. Dah biasa sangat sejak kecik. Kena cubit antu atau pelesit orang kata.

Tapi semalam tetiba seram bila lebam yang terbentuk di paha itu ada kesan macam gigi. T_T..it's like gigi 'benda' tu ada 4. Sebab kesan gigi tu bley kira weh!!.ada empat!!. maunya haku tak cuak. Tetiba ku rasa meremang bulu roma. hohohoh terus tabah tak tidur sampai ke pagi. Nangisssss

Kan ku dah kata, ku tak heran sangat pasal lebam tu..tapi sile la jangan tinggalkan kesan ngeri sehingga haku boleh bayangkan cemana rupabentuk 'benda' tu..Takde gamba ek..tak mo la saya letak pic ngeri tu. Harap-harap cepat ilang lebam ni. Plissss la...ngeri setiap kali terpandang lebam ni.


Cheers,
Amysue

4 comments:

Nurul Aima Hj Kaim said...

scarynya mie...d peha pula tu

Vintage Rose said...

gete jua tu hntu..dia kasi luv bite ngam2 paha..haha

Dayangku Army said...

emma: besa suda d peha tu..kesan gigi tu yg scary..huhu

VR: hahahah! dulu lg gete di dada ba. satu kali tu ja la d dada. T_T

Anonymous said...

Terima kasih atas informasi yang besar! Saya tidak akan menemukan ini dinyatakan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...