Monday, November 15, 2010

Nak letak tajuk apa eh?

Hehhehe..iya, serius tak tahu nak letak tajuk apa. Jem otak..jem..

Owh semalam adalah sangat bz, jadi tak sempat nak update belog.Jangan kan update, nak blogwalking pun tak sempat. Maaf ye kengkawan kalau tak sempat nak terjah blog korang.

Semalam sebenarnye bz di dapur.Actually dari hari sabtu lagi saya bz d dapur. Bz menyiapkan tempahan biskut dan kek. Saya siapkan tempahan biskut choc chip dan tat nenas untuk raya haji dan juga kenduri kawin sepupu. Phewww!!! Tekun betul aku menyiapkan.

Choc chip
.Choc Moist Cake

Ari ahad buat kek..kak mas tempah choc moist c sempena adiknya dapat result bagus dalam UPSR...Dah 2 kali kak mas tempah choc moist kat saya..sekali masa dia besday ari tu. Huhuhu kak mas memag gilekan choc moist cake. Btw..thnx ye akak.

Besday kak mas..celebrate masa karnival Jalur Lebar hari tu.

Weh!...ku jumpa duit la semalam!!!..hahahahah! di kala-kalau kau tengah sengkek, bila tetibe jumpe duit kat kocek ke beg ke..sorga tul rasanya. Huhuhu, semalam saje kemas-kemas bilik..pastu kemas-kemas henbeg yang berselerak di bawah katil. Hohoh! slumber je kan letak henbeg bawah katil.Pastu godek-godek beg..buang segala resit-resit..sampah sarap..bla..bla..pergh!!!! sekaliiiiiii...boleh-boleh ku terjumpa duit seploh-seploh 4 keping..lima hengget 2 keping..dan beberapa keping duit singgit dekat salah satu henbeg tu.

Ya Allah..rasa macam nak menangis teresak-esak sebab di kala kau sengkek, tetibe kau jumpe duit. Mak aihhh..boleh topup duit makan 4 ari tu. Hahahha!..alhamdulillah.. :P tak yah ah pegi cimbeng ri ni cucuk duit.

Hemmm..bile gaji nak masuk nih...


Cheers,
Amysue

2 comments:

Ain said...

nak mintak choc. chip sikit boleh....

hehehe...

Fuziani JSR said...

Sedapnya le choc moist tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...