Wednesday, January 12, 2011

Angin Pantai, Bestttt!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Windu okeh dengan encik Jamil. Hihihi! sebenarnya bukan apa, bila dia takde..nak keluar pun malas sebab takde geng. Masa duk Kelana Jaya dulu, duduk dekat..asal ujung minggu je mesti padat dengan plan. Tu yang sampai zoo negara pun kitorang redah. Hahahha!..

Masa dia datang ari tu macam dah jadi acara wajib jenjalan kat pantai. Kat kl dulu mane nak dapat pantai..nak ke PD tu yang lemah betul. So, bila dah kat sini..harus deting-deting kat tepi pantai. Dah kawin sok baru nak ajak lepak pulau. Owh! romentik yuuuuuu. :p

Jadinya, pantai Tanjung Aru memang tempat wajib nak lepak ah kalau encik Jamil tu datang. Kengkadang lepak Tanjung Lipat. Kat sana best kalau makan koz de satu tempat makan tu memang terbaik ah. Cuma pantainye tak berapa nak terjaga la banding kat Tanjung Aru.


Wohye, bagi yang tak tahu..airport LCCT KK sebelah Tg Aru Beach je. Kengkadang lepas jemput dia kat airport terus lepak pantai..ataupun sementara nak tggu boarding..sempat lagi lepak pantai. Hihihi sebab memang dekat je.

Hik! hik! korang jangan heran ye..memang asik pics saya je. Dah dia rajin snap2. Haku pun rajin sebenarnya..hahahah! konon je la. Tensen bila tetiba jadi tak kretip cemana nak amik angle bila pakai dslr. Last2..kau je lah amik pic haku. Gituuu..

Pastu sesape yang ada kat pantai tu memang saya rasa tengah tunggu time je nak sepak kitorang. Hohhohoh! sebab macam bahagia betul kau bersnap2 d tepi pantai. Gelak-gelak..kejar-kejar..pukul2 manje awww awww awww.. macam kau je yang becinta kan???

Ah! haku pedulik ape..bukan selalu saya dapat peluang berhepi-hepi begini..lepas dia balik kl, giliran kau pulak nak sepak orang bila nampak orang bahagia-bahagia dengan partner.

Huhuhu! direct je saya amik kan? hahahah nasib ah.
Okeh.okeh..jum gerak ke Tanjung Lipat plak. Lepak makan...

View Tanjung Lipat..



Kat Tanjung Lipat baaaaaaaaaaaaaaanyak kedai makan. Kat Tanjung Aru pn banyak gak ah..tapi saya suka lepak makan sini sebab meja makannya dekat gila dengan pantai..tu yang layannnnn


Cheers,
Amysue

4 comments:

Nurul Aima Hj Kaim said...

tg aru plaza tu la yg best..tp sayang nda siring laut

Dayang_Amy said...

iya itu laa..cuba dia di siring laut baru la siuk.

Lovely Bella said...

so sweeeettt!

~ As ~ said...

i like TLC tjg lipat corner...chicken wing!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...