Monday, January 31, 2011

Bukan setakat kasih sayang tapi perlu Pengorbanan

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Hari ni saya ingatkan semua bebudak cuti..rupenya student sijil aje yang cuti..students UniKL masih belom cuti. Huhhuu!..tapi ri ni ngan esok takde kelas gak ngan students unikl. Tapi kene masuk gak sebab ganti kelas yang lecturernye kene gi kursus. Tak pe ah..janji dah ada nota yang perlu di kasik.

Hihihi..sambil-sambil jaga kelas..sempat gak blogwalking...jenjalan sana..jenjalan sini...pegi sana...pegi sini..terus singgah belog bakal pengantin ni cik Erina. Dia share video yang boleh buat dia nangis.. Saje je nak tengok gak..gua pun layan


........


............


...............




owh mak aiiiihhhh...nak menetesssss airmataku. Gile punye sedih cerita chris medina ni. Ya Allah..kalau aku di posisi wanita tu, sanggup ke En Jamil tu setia pada saya seorang? sanggupkah dia masih bertahan pada saya..sedih owh. Sangat-sangat tersentuh hati saya.

Kalau pasangan saya di posisi wanita itu, agaknya sanggup tak saya menjaga dan bersama dia tanpa kurang walau sedikit pun perasaan cinta. Kalau dah kahwin tu lain cerita la kut. Si Chris ni tak kawin pun lagi..tapi masih stay bersama tunang dia. Baiknye dia...

Harap-harap dia berjaya la dalam MI 10 ni..


Cheers,
Amysue

1 comment:

Erina Asmawani said...

sedih sangat kan..macam tak sangka ingatkan laki camni wujud dalam pilem2 je, rupenya, wujud dalam dunia realiti (T_T)

Ye, semoga dia berjaya!! He's the true idol!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...