Monday, January 24, 2011

kerana itu takdirnya


Assalamualaikum dan salam sejahtera uolss..

Sihatkah anda semua? Alhamdulillah saya pun dah sihat selepas demam menempek je atas katil selama beberapa hari. Huh! dah tahu dah bagaimana rasanya diri ini tidak berguna dan tidak menyumbang apa-apa kepada negara. T_T

T_T..takdir Allah kan...saya terima dengan redha bila Allah takdirkan saya mendapat demam lagi walau baru je bulan lepas saya demam. Hihihhi! sebenarnya terlalu yakin tak akan dapat demam lagi dalam tempoh yang terdekat ni. Ye la, kalau ikutkan trend demam saya, its like setaun sekali or 2 kali setaun saya demam. Jarang la nak demam tenat-tenat camni. Paling koman pun rasa tak sedap badan je. Hihhihi! tapi tetibe je ari rabu lepas saya demam dan suhu badan saya memang agak tinggi 38-39 darjah celcius..T_T

Dek kerana demam itu juga saya terlepas aktiviti ke Banjaran Crocker. Uwaaa!!! rasa nak nangis tiga ari berturut-turut je. Dah la best dorang berbarbeque segala...ada jungle trekking bla..blaa..blaaa Takpelah...next trip plissss!

So maknanya selama blog ni sepi last week sebab saya demam..selain tu bz dengan induction week bersama student baru...and opkos semester baru sudah bermula. Jadi memang membizi la saya di sini..

Hemm..cepatlah semester ni abis..nak cuti!!..hahhaah! baru start sem kau dah sibuk2 nak abis sem.

Cheers,
Amysue

2 comments:

Nurul Aima Hj Kaim said...

alala ciannya...harap2 lepas ni x demam lg

nub said...

janji demam da baik kan... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...