Wednesday, January 5, 2011

Sesi deting ke-4 bagi tahun 2010

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Ntah kenapa la otak haku ni cam beku semacam. Hati meronta-ronta nak update belog..tapi saya blur tak tau nak citer pasal apa. Huhuhu sebenarnye kan, ade je bende yang saya nak cerita..tapi ntah kenapa lah tetiba blur.

Hem, ari ni nak jaja pics masa encik kekasih datang ke sabah bulan lepas. Ikut plannya, turn saya plak ke KL..ye le kitorang ni macam selang seli tau. Kalu kali ni kau ke sini, next session lak aku ke sana..gituuu. So masa raya ari tu dia dah ke sini..patut saya la ke kl bulan lepas.Tapi ada lah hal yang tak boleh dielakkan. Maka, datang lagi la encik kekasih ke Sabah.

Next session pun, encik kekasih datang sini. Bulan Mac ni. Phewww! lagi ketaq pala lutut saya nih..makpak dia n makcik dia pun datang skali. Nebessss.

Plan untuk tahun ni..bulan mac dia ke sini..May saya pulak ke sana..July dia ke sini...November di WAJIB ke sini..Disember saya pulak WAJIB ke sana..Mudah-mudahan dipermudahkan segala-galanya. Aminn.

Jom tengok pics!

Pic di atas diambil pada 24/12..patotnye, saya cuti ari Jemaat tu sbb dengar-dengar memang kolej cuti sehari sebelum krismes. Skali tak cuti daaaa..Terpaksa ku angkut encik kekasih pegi opis. Ala..lagipun keje skerat hari pada hari jumaat, jadi kau boleh bayangkan kan kejap je. Thumb print 8.30..pastu gi minum. Balik opis kul 9.30..bla..bla..bla..borak "eh dah kul seblas setengah laaa..jum balikkkkkk.Meri krismesss" haaaa! gitu le cerita sekerat ari kitorang. Hohohoho

So hari Jemaat tu lepak-lepak deting je. Kata dah 3 bulan lebih tak deting. Hohoho! jadi patut pulun deting berabis ye.

1st day ended up dengan kitorang lepak kat Jesselton Point. Dia tak macam masa memula bawak dia ke sini. Asik posing sana sini koz view cantik. Kali ni datang minum-minum sambil aku ngetest kamera DSLR dia. Huhuhu! time dia dtg je la dpt asal skill. Parkinson lama tak pegang DSLR. InsyaAllah..taun ni haku pun nak rembat satu DSLR kalau de rejeki.

Second day kitorang deting lagi. Hak!hak!..dah time dia ada je dapat jalan-jalan release tensen. Kalau dia takde, korang ingat saya keluar ke. Memang tak ah. Weekend saya duk umah je. Kalau keluar pun bukannye best..sebab tak dapat gi deting. huhu! Sebab tu bila dia datang sini kitorang asik deting kat tempat biasa-biasa. Takdelah gi jejauh..lagipun, tak kawin lagi kan..mak haku tak bagi la weh jalan jejauh. Kau tau lah, mak kan memang cenggitu.

Saya sayang encik bakal somi saya. Hahahah!


Macam biasa, aktiviti wajib adalah karok. Uih! kalau tak karok macam tak sah je. Kali ni karok dekat KKbox 1Borneo.

Hik!hik! sempat lagi gado masa karok. Saya la tensen sebab time nyanyi asik kene snap ngan dia. Tak kosentret i pada nyayian. Mana nak jaga pitching lagi...mana nak kontrol memek muka lagi time nyanyi.. Hohohoh! so bile dah tensen terus takmo nyanyi. Hahahah! sib baik encik kekasih pandai pujuk dan jadik swit..kalau tak penat gak nak majuk lelama. :P

Encik kekasih

Lepas melalak, terus sambung jenjalan secara hepi..shopping...makan...

Tengok movieee!!

Tengok movie lagiiii..

Pastu balik. Hahahah! simple je kan deting kitorang???

Cheers,
Amysue

1 comment:

Lovely Bella said...

heheh seronok berdeting kan hehehe esok deting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...