Saturday, February 5, 2011

Best gile cuti

Sesungguhnya cuti selama4 hari berturut campo plak dengan hari rabu keje sekerat hati memang begitu mengasyikkan. Lebam-lebam dah aku berehat kat umah ni.

Tapi agak seksa sedikit sebab walaupun cuti lama, tak dapat gi memane. Patah kaki beb..patah kaki. T_T kete takde road tax. Memang haruslah kalau bawak terasa macam penjenayah. Terasa macam kat depan ade je road block menanti.

Actually dah renew insurance dan road tax..tp dah haku buat ari rabu kan...soknye cuti panjang..maka terpaksa la kau menunggu ari senin br nak dapat road tax. T_T maka tak dapatla diri ini kemana-mana.



Pastu keje haku kat umah ni asik menempek tido je,,,,takpun layan tv sampai lebam. Hohoho tapi saya layan cenel2 masakan je la. Memang terlebih tido ah cuti nih. Nak-nak lagi ujan memanjang...omakaihhhh meleleh air liur tido. heheheheh..

Sok dah ari ahad.... :( tak bestnye..senin dah kene keje semula. Nak cuti lagiiii. Eh tapi bagus lah dah ari senin..haku nak order azie cosmetics ni kat jamil. Lama gila dah abis stok. Blackhead dah mula nk muncul. Pastu tangan haku ni dah gatal nk picit2 bagi keluar blackhead tu. It will end up dengan muka saya akan berparut...Uwaaa...

pssst!!..pakai azie cosmetics, blackhead takde weh..best gile. Heheheh!


Cheers,
Amysue

3 comments:

mr_mrs mikko said...

bcuti sakan ko ah..
aku cuti ni nda rasa pn mcm cuti..
mcm2 aku wat

~ As ~ said...

aku tgk berkesan btl azie cosmetic tu sama ko kan??? mo kasih try la mama aku...

Dayang_Amy said...

mikko: hihihi bila lagi mo dpt cuti pjg gini..harus manfaatkan

as: iya as..so far ini ja yg ok ma aku. my mom pn pakai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...