Monday, February 28, 2011

Rasa bersalah nak update

Fuh! fuh!..banyaknye sawang kat belog nih, Heheh..agak membizi kot. Selagi fail Coppa tu tak siap..selagi silibus tak siap..macam de something wrong je. Semua serba tak kena. Nak update belog pn rasa bersalah. huhuhu

:P padahal kan, fail coppa saya satu je pon..yang lelain sampai 4,5 fail rilek je. Adoiihhh berselirat kot plan kat kepala ni. Tak tahu nak buat yang mana satu. Bila buat satu keje ni..bosannn..terus buat keje kedua..pastu bosan lagi..try lagi yang lain...BOSAN..terus haku berenti buat keja. Hohohoh!.

Tengok skang haku rasa macam nak cari answer scheme untuk workbook and tutorial. Pinter kan..kasik buku modul tapi jawapan tak kasik.. Pitam ah nak kira mengira ni. T_T kalau satu dua soalan okey la..ni provide berjuta2 soalan..

K la..nk berbalik kepada keje. Tapi nak start mana dulu ek??


Cheers,
Amysue

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...