Friday, March 4, 2011

Mana nak carik Azie Cosmetics

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Nak bagi information untuk uols yang nak try pakai Azie Cosmetics dan tak tahu kat mana dealer yang ada, meh saya bagi information sikit cemana nak tahu.

Anda semua boleh la try contek HQ Azie Cosmetics di talian 04-734 0701 atau 013-438 5778. Selain nak tanya kat mana stokis yang berhampiran dengan uols, uols pun boleh juga minta servis pos. Try la ek..kompem best produk ni.

Saya nak cakap banyak pun, saya tak tahu sangat produk yang lain..saya tahu produk yang saya pakai saja la. So boleh la tanya direct kat dorang. Hihihi..sesungguhnya ini bukan iklan berbayar. Saja nak panjangkan informasi sebab macam ramai sangat orang tanya kat saya. Tu belum lagi yang siap tinggalkan no fon dan mintak saya hubungi dorang nak tanya pasal Azie ni.


Traffic yang masuk ke belog ni pun lebih kepada orang-orang yang nak search pasal produk ni. Jadi apa salahnya saya kongsi info..

Gud luck uols!

Cheers,
Amysue

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...